Pazar, Eylül 19

İzmir Ağası Ayhan


- Haftalardır iyi futbol oynayan ve takdir görmeyen Ayhan Akman, bu hafta konuşulmak onun hakkı.

- Ayhan, Sarp, Sabri, Barış, eskilerden Cihan, rakiplerden Selçuk, Üzülmez, Umut.. Ağızlarıyla kuş tutsalar, ahkam kesmeyi seven adamlar tarafından yerin dibine sokulmaya devam.. Eksikleri çoktur. İyi oldukları zaman övmenizi beklemiyoruz ama o gün bile yerin dibine sokmayın.

- Pino son dakikada topu Sarp'a atsa, 2-0 kazanacaktık; goller Ayhan ve Sarp olacaktı. İronik.

- Şunu unutmayalım, en az ocak ayına kadar bu takımla devam ediyoruz. Sevabıyla-günahıyla, iyisiyle-kötüsüyle ocağa kadar bu takım oynayacak. Ayhan yerine Nedved, Sarp yerine Gattuso, Sabri yerine Dani Alves falan gelmeyecek. Bu topçularla oynayacağız, taraftar olarak bu topçulara güvenmekten, inanmaktan başka bir vazifemiz yok. Galatasaray taraftarı, tarihinin en sıkıntılı kadrolarından birine Kadıköy'den 4 yedikten sonra "size inanıyoruz" pankartları açmış, şampiyonluğun simgesi olmuştur. Unutulmasın.

- Rijkard'ı seviyorsak, onun çıkarttığı kadroyu da sevmeliyiz.

- Yine de Cana ve Elano? Yabancı sınırlaması demesin kimse. Neyse, bu zeminde oynamasınlar zaten.

- Şu maçı yerinde izlemek vardı. En güzel deplasman dönüşleri, zor kazanılan maçlardan sonra yaşanır.

- Galatasaray kadrosunda İzmirli çok adam var. Ufuk, Batdal. Bunlardan sadece Ufuk oynadı. Türkiye'nin en iyi 35 numaraYekta ise İstanbul'un başka takımında. Alsak güzel olur aslında.

- Ayhan'ın Rijkard'a sarılması, öpmesi, atışmaları.. Golden daha güzel.

- Sivasspor'a gol atan Ayhan Akman. Rakip hoca Bülent Uygun, şampiyon Galatasaray. Bucaspor'a gol atan Ayhan Akman. Rakip hoca Bülent Uygun, şampiyon .....

- Bu zeminde futbol oynamak... Oysa Buca Stadı'nın zemini çok daha güzel. Bucaspor'un para kazanma isteği sanırım. Türkiye şartları diyelim.

- Kewell çok sinirliydi. Kart görmesin de...

- Son dakikalarda İbrahim Dağaşan'ı deli eden Milan Baros.

- Geçen seneki fırtına Bucaspor'dan eser yok. Şu maçta yenileceğimizi 1 dakika bile düşünmedim. Atarsak atardık, yoksa golsüz biterdi. Oysa geçen sene Sami Yen'de bizi dağıtan bir Bucaspor vardı.

- Bir sıkıntısı olabilir belki, çok bilmiyoruz ama Bucasporlu Sercan Kaya çok rahat forma giyer bu takımda.

2 yorum:

Katip Açan dedi ki...

türk futbolcu eyyamı yapmayalım ne emme ne gömme olmuyor böyle.tek maça göre değerlendirme yakışmaz.gerçek şuki ayhan sarp en fazla güngörende oynar aksini söylemek eyyamdan başka şey değil

kutay dedi ki...

son 4-5 maçtaki ayhan'ı görmeyen ya maç izlemiyordur ya takıntılıdır.