Perşembe, Aralık 1

Fenerbahçe 3-0 Dresdner




Bir değişiklik, bir boşluk, istikamet Burhan Felek. Tamam bu aralar adımız anılıyor, Fenerbahçe'ye fazla dilendiğimizi söyleyen arkadaşlarımız var ama bunlar tamamen tesadüf. Boş vakit var, programa bakıyoruz, nerede maç var oraya gidiyorum. Tribünde maç izleyerek muhabbet etmek güzel birşey. Çarşamba akşamı İstanbul'da uygun olan tel şey buydu.

Voleybol zaten anladığımız ve sevdiğimiz bir spor değil. Sanırım Galatasaray-Fenerbahçe maçları dışında ilk defa bir voleybol maçına gittim. Kim iyi oynadı bilmiyorum. Ya da kötü bir espiriye bağlayalım. Kim iyi oynadı.

Gamova'dan daha iyi gibi, daha güzel olduğu gerçek. Biz Naz Aydemir'i izlerken Cenk Akyol basketbol oynamayı hatırlamış. Naz Aydemir, ömür katar. Sokolova da enteresan. Tom Logan'ı da kısa gördük ama iyidi. Yani aslında maç hakkında yazabileceğimiz sporcuların güzellikleri kadardı.

Maçın bileti 10 TL. Buradan bunu belirleyenlere yuh olsun diyorum. Voleybol lan bu. Galatasaray-Barcelona, Fenerbahçe-Olympiakos'tan daha pahalı nerdeyse.

Salon güzel olmuş ama. Biz salona girerken Mehmet Ali Aydınlar'ın televizyondan basın toplantısı yapması da eneteresan. 5-6 ay önce farklı gelişmeler olsaydı belki Mehmet Ali Aydınlar bizimle salona girecekti. Kısmet

Hiç yorum yok: