Cumartesi, Aralık 31

2011 Şarkıları



Pass This On: Gerekli açıklamayı buradan yapmıştık. Askerdeki kardeşime selam yola devam.

Motorcycle Emptiness: MSP'ın en az sevdiğim şarkısıydı. Bu yaz önemli anlarda çaldı. Rumble Fish'ten esinlenip yazıldığını öğrendim, sevgim ikiye katlandı. 1992'deki şarkı, 19 sene sonra her gece yatmadan önce dinlediğim şarkı oldu.

Runaway Love (Alicia Gold): Dream TV'de karşıma çıktı, hatun da güzel geldi. Ondan sonra değişik zamanlarda yine karşıma çıktı. Güzelmiş. Ama diğer klipler kötü. I want to run demesi yeterli

Rebellion (Arcade Fire): Aslında bu sene tamamen Arcade Fire senesi. Çok dinledim, çok dilendim. Aralarından bir şarkı seçmek gerekince bu çıkıyor.

Kafa Nereye (Sıla): Sıla hatun. Allah başımızdan eksik etmesin

Thats How People Grow Up (Morrissey): Bir gün Morrissey sen haksızsın ibne diyeceğim, ama olmuyor adam hep haklı çıkıyor. Sadece bu şarkı değil.

Oh Mary Don't You Weep (Bruce Springsteen) : 2004'te falan çok dinlerdim. Sonra bir gün, bir sabah, çok kötü uyuduğum ve çok kötü uyandığım bir sabah, radyoda çıktı. Ondan sonra güzel oldu. Patron iyi ya.. Çok ihmal ettik son senelerde.

Untitled (Interpol): Çok kararsız kaldım Hands Away mi olsun bunu mu koyalım? İkisi arasında gidip geldim. İkisinin de yeri ayrı, Untitled'ı öne çıkaran Deplase Keyifler oldu, yalan yok. Artık bu şarkı çalınca birçok şeyin yanında küçük Melo'yu da hatırlıyoruz. Aralarında iyi olan tek şey.

La Valse (Louise Attaque): Scugnizzi, naber abi?=)

La vida Tombala (Manu Chao): Yılın ilk günü ve son günü bir cumartesi gününe denk geliyorsa ve biz her cumartesi günü Sayısal Loto oynuyorsak ve Maradona'yı çok seviyorsak, Güney Amerika hayali kuruyorsak...

Yılın Ahmet Kaya Şarkısı: Denizin Ardı: Kesinlikle en sevdiğim değil ama bazen bir şarkı öyle bir zamanda, beklenmedik bir anda çalar ya, işte bu da onlardan. 1.52'den sonrası bile yeter.

Hiç yorum yok: