Pazar, Eylül 2

Aykut söyle...


Aykut söyle ile başladı rezalet, Spartak maçında Aykut-Alex el ele ile devam etti. Aykut kim? Fenerbahçe'nin sağ beki mi? Dün Kutay'la yolda karşılaştık, Fenerbahçe'nin sağ beklerine bile adı-soyadı ile hitap ediliyor dedi ben böyle söyleyince. Orhan Şam... Gökhan Gönül... El ele geleceği adam Alex bile olsa teknik direktörü küçültmek oldu bu. Ve az önce Alex oyundan çıkarken, tüm iyi niyetiyle kendisini alkışlayan hocanın suratına bile bakmaması... Kaybedilen 2 puan. Vallahi başıma ağrılar giriyor.

2 yorum:

Talhuk dedi ki...

Gereksiz ve yanlış yazılar yazıyorsunuz.

İş yerinizde patronunuz gününüzü mahvetse, her gün size sıkıntı yaratsa ve sizi sizin içinde önemli olan bir projeden alıp bşka ıvır zıvır işlere verse o patronun yüzüne gülücükler atıp her gün günaydın nasılsın muhabbeti yapmaya devam eder misiniz?

Etmezsiniz.

Aykut Kocaman ilah veya kral değil. Alexten sadece teknik direkötrlük vasfına (bence değil fakat Aziz Yıldırım öyle düşünüyor) sahip olduğu için bir tık üstün. Bu kadar. Bunun dışında Alex her yönü ile Aykuttan üstün bir futbolcu.

Böyle önemli zamanlarda, şampiyonlar ligi maçlarında vesaire Alex gibi şu an Türkiye Süper Ligi ve Avrupanın bir çok ülkesinde hiç bir takımın sahip olmadığı bir oyuncuyu yedeği olmamasına rağmen kesmek, yeterli değil demek falan hikaye ve ego tatmini işler.

Aykut resmen Alexi statüsü ile ezmeye çalışıyor. Evet Alexsiz olsun artık ben de varım. Ama yedeği olmadan, onu dolduracak bir plan strateji olmadan böyle saçma sapan bir şekilde intihar edilir mi? Alex itibarsızlaştırılmaya çalışır mı?

Ayıp!

Aykut Kocaman kendine çeki düzen versin önce. Sonra Alex ile uğraşsın.

Aykut Kocaman şu an takıma çok büyük zarar veriyor. Ama Alex hala katkı veriyor o üzgün ve asık suratına rağmen futbolu ile.

ve şu konuda Alexin hatası kadar Aykutun ve en az onlar kadar Aziz yıldırımında hatası var.

Acilen yeniden yapılanmalı Fenerbahçe!

kutay dedi ki...

@talhuk
konu fenerbahçe konusu araya girme niyetınde değilim ama bakıs acınız o kadar ters geldi ki iki üc cümle yazma gereği hissettim.

br kere daha baslarken; "iş yerinizde patronunuz gününüzü mahvetse, her gün size sıkıntı yaratsa ve sizi sizin içinde önemli olan bir projeden alıp bşka ıvır zıvır işlere verse o patronun yüzüne gülücükler atıp her gün günaydın nasılsın muhabbeti yapmaya devam eder misiniz?

Etmezsiniz. "

demişsiniz. bunu nasıl tahmin edebiliyorsunuz bilemedim. hepimiz çalısan adamlarız, ve buna benzer şeyler yasadık. buna rağmen; 35 milyonluk bir camianın calışanı olmasak da twitter'a saçma bir sey yazmadık..

sınırları belirlemek lazım. aykut kocaman teknik direktördür. hatta gecen sene baskanvekilliği bile yapmıstır. ona "aykut" diyen 25 yasındaki fenerbahçeli varsa çok yazık. 1992'de sami yen'de galatasaray'ı yenerken de aykut kocaman fenerbahçe'deydi, bu kulüp dereağzı'nda idman yaparken de.

aykut kocaman kötü bir teknik adam olabilir (bence öyle). ama eğer kötü bir teknik adamsa, kendisi 2.5 sezondur kötü bir teknik adam. 2 sene methiyeler düzülüp ses çıkarmayıp, alex'i yedek bıraktığı gün sorgulanmaya başlanıyorsa o zaman bir sıkıntı var demektir.

fenerbahçeli kendine sorun yaratmayı sevıyor sanırım. 3 temmuz süreci sona erdi, yeni mesgale çıktı...