Pazar, Eylül 16

Ahlaklı Futbolcu


Twitter'dan yazacaktım ama sonra vazgeçtim. Ondan sonra sürekli mention geliyor, ona cevap ver, diğerine cevap ver konu uzuyor. İşimizden gücümüzden oluyoruz.

İsviçre maçından sonra rakip futbolculara tekme atan Mehmet Özdilek'in ahlakını sadece bir olayla değerlendirmek şık olmaz. Ama "ahlaklı futbolcu" tanımı yaparken kendi takımına bakmaması düşündürücü ve üzücü.

Mehmet Özilek'in "ahlaklı futbolcu" tanımını, seneler sonra, Ömer Çatkıç Antalyaspor'dan ayrıldıktan sonra hatırlaması oldukça manidar. Beşiktaş'ın eski kaptanı Şifo, eski takımının son 10 gündeki coşkusuna destek çıkmak istemiş herhalde, bu yola çıkarken de "kendisine bakmayıp sağa sola çamur atma geleneği"nden de destek almış.

Canı sağolsun... Taçtan gol yemeye devam ederse, onu ahlaklı futbolcuları da, sezonun son haftası atılacak Erman Kılıç golü de kurtaramaz...

3 yorum:

Sercan dedi ki...

Mehmet Özdilek,
isviçre maçından sonra yaptığım şey bana yakışmadı diyerek kendi özeleştirisini yapıp istifa edip onurlu davranmış, açıkça söylemesede Fatih Terim'in gazına geldiğini bir şekilde itiraf etmiştir. Fatih Terim ise "ben ceza almadım ceza alanlara sorun" diyerek gaz verdiği adamları direk satan bir kişidir. Onun için o maçı bence de karıştırma. Haksız çıkarsın.

kutay dedi ki...

o maçı karıştırıyorum ve haksız çıkmayı beklıyorum... nasıl haksız çıkıyorum?

yalnız söyledıklerımden ve yazdıklarımdan yola çıkarak benı haksız çıkar, "sen galatasaraylısın o zaman kesin böyle düşünürsün" diyerek afaki girişler yapmadan...

"İsviçre maçından sonra rakip futbolculara tekme atan Mehmet Özdilek'in ahlakını sadece bir olayla değerlendirmek şık olmaz" cümlesinden tam olarak ne anladın?

"ben gaza geldim" demek birini haklı çıkarır mı?

ömer çatkıç ahlaklı futbolcu mudur?

gs-antalya maçında ahlak dışı ne vardır?

Adsız dedi ki...

Sercan kardeşşş sen ne enteresan bir kardeşmişsinn öölee..