Pazar, Mart 10

Sıcağı Sıcağına Nostalji



Süha Sıdal, Fenerbahçe - Bursaspor maçından sonra yaptığı açıklamayla ortalığı sarstı. Sıdal'ın dediğine göre, maçın devre arasında Aziz Yıldırım hakemlerle karşılaşmış ve "TFF falan dinlemem, hakemliğinizi bitiririm" demiş. Olabilir veya olmayabilir, bilmiyorum, ama şu bir gerçek benim bildiğim (nereden tanıyorsak) Aziz Yıldırım bunu yapmadıysa bile "yaptım ne olacak" der. Keza 2002'de öyle olmuştu.





O sezon şampiyonluk yarışına 3 büyük takım da devam ediyordu. Fenerbahçe, İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ı 2-0 yenerek rakibini saf dışı bıraktı. Beşiktaş maçta 9 kişi kalmıştı. Yine bu akşamkine benzer iddialar gündeme gelmiş, biraz daha değişik olarak, hafta içinde Aziz Yıldırım'ın MHK'yi ve hakemleri tehdit ettiği söylenmişti.

Aziz Yıldırım maçtan 2 gün sonra düzenlediği basın toplantısında ise adeta gürlemişti. Ama bizim,  Uğur Kalkan ile en çok takıldığımız ve seneler boyunca muhabbetini yaptığımız konu, başkanın "Hakemleri tehdit etmedim, ettiysem de arkasındayım" demesiydi. Milliyet gazetesi orayı biraz yumuşatmış ve kısaltmış ama içerik aynı.


Hiç yorum yok: