Cumartesi, Mart 23

Başöğretmen





Teknik Direktör Hikmet Karaman ziyareti esnasında ilköğretim öğrencisi Burak Ünal ile sohbet etti. Bu sırada minik öğrencinin üniformasının yırtık olduğunu gören Karaman, duygulu anlar yaşadı. Okul müdüründen öğrencinin formasını hemen değiştirmesini isteyen Karaman, Ünal'a yeşil beyazlı forma hediye ederken, "Benim ülkemin öğrencisi böyle olmamalı. Lütfen hemen üniformasını değiştirin" dedi. Karaman, Burak'ı ilk maçta Atatürk Stadı'na da davet ederken hafta içinde de tesislere ailesi ile birlikte gelmesini istedi.


Hikmet Karaman, Bursa'da bir okul gezmiş. Tabi haberin veriliş tarzı da fikirlerimizi etkiliyor, görüntü olsa daha net yargılama yapardık. Ama böyle okuyunca sanki Karaman hocam devlet erkanını temsilen okul ziyaretinde bulunmuş gibi. Oysa sadece bir teknik direktör.

Hocam eskiden Fatih Terim gibiydi, şimdi başbakan tarzında. Tahtaya da hedefi yazmış, çocuklara alfabeyi öğretiyor.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bu durum sana neyi işaret ettiriyor bilmiyorum ama bnce gayet guzel bir teknik direktör kendisi. mesela şov amaçlı böyle bir ziyaret yapan adam olsaydı tahtaya bu gibi yazı karalar mıydı sence? bence samimi adam...

kutay dedi ki...

samimiyet konusunda emın dusunemıyorum ama ıyı hoca olduguna inanıyorum