Pazar, Mart 3

Galatasaray 84-61 Erdemir





Yine cumartesi 16.00. Eskişehirspor maçını düşünüp salona gelmeye üşenene saygım sonsuz ama Real-Barcelona derbisi için basket maçını es geçen inşallah play-off'ta biletsiz kalır.

Maça geldik de maçı izledim desem yalan olur. İlk peryota geç kaldım. İkinci periyotun tamamını izledim. Son iki periyot ise muhabbetle geçti. Zaten olayın esas amacı bu. Bir insan Erdemir maçına neden gelir ki? Muhabbet olsun, arkadaşlarını görsün... Neden futbol maçlarına gitmiyoruz? Çünkü Seyrantepe'de bu özgürlük artık pek yok.

Takımda aksayan bir durum da yok. Çocuklar oynuyor. Can, Sertaç takıma giriyor. Nisan ayında çok daha iyi olmuş olacağız. Oturacak takım. Buna inanıyorum. Ama hocanın da biraz fazla asabi olduğunu gördük, korktuk. 15 sayı fark varken oyunculara bu kadar sert bağırmak değişik bir bakış açısı. Oyuncular, özellikle genç olanlar, en fazla da Furkan maçın geri kalanında toparlayamıyor.

3 hafta üst üste deplasman.Dönüşte Karşıyaka maçı. Bakalım nasıl bir tabloyla karşılaşacağız o maç öncesi ve sonrası. 

Bu da en kısa maç yazılarından biri oldu. Ceyhun sağolsun. Ama en keyifli maçlardan biri de oldu. Yine Ceyhun sağolsun.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Sıkılmadın mı be her hafta Arenayı benimseyememiş havalarından.Tamam anladık Erdemir maçı olsun hedefsiz maçlar olsun gidiyosun kendince belki de fedakarlık yapıyorsun.Popüler olan futboldan uzaklaşıyorsun.Ama işin ucunda Galatasaray var be kardeşim.Kim olursa olsun değişen insanlar,değişen statlar hiç fark etmemeli.Galatasaray olan her yerde mutlu olmalı insan...

kutay dedi ki...

1-) Sıkılmadım
2-) Fedakarlık yaptığımı söylemiyorum, hoşuma gidiyor ve gidiyorum. Arabesk bşr tavır yüklemiyorum yaptığıma
3-)Popüler olana her hafta 40 lira verecek durumum yok
4-) Mesele Galatasaray ise bu da Galatasaray, salondaki de Galatasaray, havuzdaki de Galatasaray
5-)Arena'yı sevmiyorum diye Galatasaray futbol takımı başarısız olsun veya kazanınca mutlu olmadık demiyorum.