Pazartesi, Şubat 7

Blue vs Red


Kesin birçok yerde görmüşsünüzdür. Hatta, bu maçtan önce böyle bir fotoğrafın çekileceği az çok belliydi. Herkes bu anı bekliyordu. Ve bu kare çıktı. Sonuç olarak, İngiltere futbolunun en önemli fotoğraflarından biridir. Gerçi sonuç diyoruz ama sonucu tam bilmiyoruz, bu derenin altından çok su akar.

Taraftarları ne kadar sinirlendirse de, ne kadar "endüstriyel futbol günahı" olarak adlandırılsa da, bu tip olaylar daha önce de vardı. Sebepler değişikti veya daha az oluyordu ama oluyordu. Daha da olacaktır, hazır olun.

3 yorum:

sukullaci dedi ki...

İnsanlar Torres'e niye kızıyor anlamak çok zor. Tamam işin içinde duygusallıkda var ama bu kadar kötü bir liverpool'da da durulacak gibi değil. Adamlar yıllardır transfer yapacaklarına xabi alonso, mascherano gibi isimleri sattılar. Hiç bir kupada iddialı olamadılar. Torres ne yapsın! Tamam duygusallık olmalıda o da bir yere kadar. Liverpool artık bariz bi şekilde ilk 4 ün dışında kalan bir takım. Hatta tottenham bile istikrarlı yapısıyla liverpool'u geçti. Artık ingilterenin 6. takımı liverpool. Bunuda herkes kabullensin. Torres ise belkide dünyanın en iyi ilk 3 forvetinden biri.

Ortega dedi ki...

8>9.

:)

selaminko dedi ki...

şu fotoğrafı görünce nedense aklıma tsubasa ile qoşiro (nasıl yazılıyorsa artık) geldi :)