Cuma, Şubat 4

Inter'de Rönesans


İnter çok sevdiğim takımlardan biri değil. Ama bu sene Leonardo gelince kaynım kaynamaya başladı. Bunun sebebi hocalarıdır, Leonardo'yu severim. Zaten bu satırları daha önce de yazdım.

Dün, son sıradaki Bari ile karşılaştılar. 70 dakika golsüz geçildi, maç 0-3 sona erdi. Pazzini yine gol attı. Milan ile Lazio golsüz berabere kaldı, Napoli yenildi, Roma 2 puan kaybetti. Juventus zaten artık rakip değil. Sonuç olarak bu hafta içi İnter, 12 puan kazandı diyebiliriz. Ve artık yarışın içinde. Benitez'den sonra Leonardo gelince takım toparlandı.

Son 1 ayda güzel maçlar yaşadılar. Napoli'yi yendiler, Catania deplasmanında son 15 dakikada kazandılar, geçen hafta sonu Palermo'yu 2-0 geriden gelip mağlup ettiler, dün de sabırla beklenen gollerle 3 puana ulaştılar. Şu an 1 maç eksik ve lider Milan ile fark 7 puana indi.

Bu hafta İnter'in rakibi Roma. Milan ise Geno deplasmanında. Kırmızı-siyahlılar puan kaybederse Inter büyük avantaj elde edecek ve Leonardo ile Inter, sezon içindeki hedeflerini belirleyecek kazanırlarsa 3 puandan fazlasını kazanacakları bir maça çıkacak.

İtalya Ligi bu sezon muazzam.

1 yorum:

Ogulcan dedi ki...

adi tv8 şifre giriyor izlemeymiyoruz