Perşembe, Şubat 17

Leonardo+Pazzini = Fark 5


Inter yine kazandı. Leonardo yine bir Milano takımını ayaklandırıyor. Kimse ona inanmıyordu üstelik. Milan kendi evinde Tottenham'a yenilirken Inter, Milan ile arasındaki puan farkını 5'e indirdi. Geliyorlar. Bu gelişleri de zevk veriyor. Leonardo'yu severim, onun çalıştırdığı takımı da severim.

Bir de Pazzini gerçeği var. Bir türlü büyük takımlara gidemeyen, İtalya milli takımında üvey evalt muamelesi gören Pazzini. Inter'in bu seneki Milito'su oldu. Başaltı takımların birinden geldi, 5 maçta 4 gol attı. 2 maçta puana doğrudan katkısı oldu, 4 net puan kazandırdı.

Dün ufak ufak baktım maça. Firenze deplasmanı Inter için hiçbir zaman korkutucu olmadı. Ama mücadele koymak gerekiyordu, dün koydular. Inter'i, izlemek heyecan verici. Nedeni ise tamamen Leonardo ve Pazzini. Stankoviç, Zannetti gibi ustalar, Maicon, Cesar gibi Güney Amerikalılar takımın sosu. Bu arada Eto'o dün azdı yine. Pazar günü Juventus maçı fiyaskosunu unutturdu.

1 yorum:

ugur dedi ki...

interin geçen hafta aylar sonra bir maçı alt bitti, ben de üst oynadım diye yattım. dün de geçen hafta coşup palermo'yu 4'leyen fiorentina deplasmanında zorlanır diye alt yazdım, gene yattık. ulen eto'o ulen...