Pazar, Eylül 4

Bari Burada Kaybet

Adam yakışıklı. Uzun boylu, düzgün fizikli. Sporcu zaten. Eli yüzü düzgün. Dünya üzerindeki erkeklerin büyük bir çoğunluğunda olmayan özellikler. Allah vergisi, kıskanmıyoruz, helali hoş olsun.

Adam futbolcu. Dünya üzerindeki erkeklerin yüzde 90'ının çocukken olmak istediği şey. O olmuş. Başarmış. Çalışmış etmiş, belli. Yeteneği de var muhakkak. Allah yolunu açık etsin.

Etmiş zaten. Futbolcu var, futbolcu var. Gebzespor'da futbolcu olmak da var, Barcelona'da da. Bu adam Barcelona'da oynayan azınlıktan.

Barcelona'da futbolcu olmak var, Barcelona'da futbolcu olmak var. Kel stoper Fernando Abelardo Barcelona'da oynadı da ne oldu? Bu adam ise daha şimdiden sayısız kupa kazandı. 2 kere Şampiyonlar Ligi, Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası.. Diğerlerini ben yazmıyorum, belki kendisi bile unutmuştur.

Kız arkadaşı Shakira. Dünya üzerindeki erkeklerin yüzde 90'ının düşlediği kadın bu adamın kız arkadaşı. Biz google'da görsellere bakınca mutlu oluyoruz, aynı kadın bu adamın telefonunda "manita" diye kayıtlı. Kıskanıyor muyuz? Hayır. Yakışıyorlar mı? Kesinlikle. Shakira gibi hatunla bizim bakkal takılmayacak tabi, her ne kadar o "bizim ne eksiğimiz var" dese de.

Adam 24 yaşında, yakışıklı. Şurada da görüldüğü gibi sağlık problemleri de yok.

Adamın hayatında her şey muhteşem. Eksik bir şey yok. Bugüne kadar, bu kusursuz durumu 26 yaşında bir erkek olarak beni hiç rahatsız etmedi. Fakat düne kadardı hepsi...

Bu Pique denen adam, faniliğin sınırlarını zorluyor. Kumar oynamış, pokerde 40.000 Euro kazanmış. Onun için önemli bir miktar değildir belki. Ama be kardeşim, bari burada kaybet. Biz hayatımızın bir noktasında bir kere bir yerde kazanalım diye kıçımızı yırtıyoruz, bu adam ne yapsa kaybetmiyor, sürekli kazanıyor.

Daha 24 yaşında. Mesleğinin zirvesinde, dünya güzeli bir kız arkadaşı var, asrın takımında oynuyor, sayısız kupa kazandı, yakışıklı, parası pulu da var.. Ulan daha ne olsun, hayatında bir şey de yolunda gitmesin, biz de "bak gördün mu bu adam da kaybediyor." diyebilelim.

Kaybetmiyor. Biz de izliyoruz. Böyle giderse 3-4 sene sonra dünyalı, insan, fani, sıfatlarını kaybedecek. Messi uzaylıymış da bu dünyadan değilmiş de... Yemişim Zaragoza defansını ipe dizmesine, her maç 3 gol atmasına. Asıl Pique bu dünyadan değil.

3 yorum:

bonaventure dedi ki...

ayrıca stoper ama öyle böyle bir stoper değil. puyol gibi değil mesela. messiyle olmasa da 2. sınıf oyun kurucuların alayıyla kapışır teknik bakımından.

ugur dedi ki...

abi gece gece çok güldüm gene. hiç güleceğim yoktu ama video'nun altındaki yorum sayfalarını piç eden arkadaşlara daha çok güldüm diyebilirim.

caveksk dedi ki...

piqueton yaa
herkes kendini kollasın