Pazar, Eylül 25

Umut Bulut Tarzı Gol Sevinci



Umut'un gol sevinçleri ayrı bir olay. Adaşı Umut Sarıkaya iyi anlatır belki. Amaçsızca, fütursuzca koşturan bir Umut. Benim kelimelerim yetersiz kalır. Avrupa'da İnzaghi, Türkiye'de Umut. Gerçi artık Umut da Avrupa'da. Onun gol sevincini dün Fransa'da tanıdı. Maçın özeti burada.

"Yumaklar içindeki Arda'ya gösterilen ilgi keşke yalnız başına Avrupa'ya giden Umut'a, Mehmet Topal'a gösterilse.." benim bu geceki kendi kişisel cümlem. Konuyla alakasız.

8 yorum:

spor toto listesi dedi ki...

2-3 spor gazetesi okudum ve hiçbirinde Umut'un gol attığına dair ufak bir yazı bile yoktu.Siz yazmasaydınız haberimiz bile olmayacaktı belki de.

unknown dedi ki...

Türk basının yaptığı klasik bişey bu. Tugay ingilterede nerdeyse sir olcaktı varsa yoksa Emre ve Nihattan bahsediliyodu basında. Sonradan Tugaya gereken ilgiyi göstermeye başladılar. Şimdilerde aynı şeyler yine yaşanıyor. Avrupa'da brezilya arjantin gibi yüzlerce futbolcumuz olsa anlarım ama 2 elin parmaklarını geçmez sayısı. Şimdilerde sürekli Arda konuşuluyo. Konuşulması normal sonuçta bana göre Arda Türkiye'nin açık ara en iyi futbolcusu. Ama varsa yoksa Arda'dan konusup diğerlerine sırt dönmek anlayabildiğim bişey değil. Hasan Kabze, Umut Bulut, Gökdeniz, Mevlüt Erdinç, Mehmet Topal ne yapar ne eder bu adamlar. Ben biliyorum çünkü özellikle bakıyorum takip ediyorum. ama futbolu gazetelerden takip edenler bu adamlardan bi haber.Bi Çagdas vardı MİY'na geldiğinde yeniden hatırladık. Bu adam 1 sene baselde oynadı kaç haberi oldu acaba. Spor basının neresinden tutsan elinde kalır. Galatasaray taraftarıyım yinede rahatsız oluyorum. Bu ülkede futbol galatasaray, beşiktaş, fenerbahçe ve trabzonspordan mı oluşuyor. Gaziantep taraftarı, eskişehir taraftafı, kayseri taraftarı ne yapsın. bu 4 takım dışındaki takımlar resmen üvey evlat muamelesi görüyor basından. Dünya futbolunu takip eden biri olarak Türkiye'de ki bu durumdan çok rahatsızım. Türkiye zannedersem hiçbir zaman futbol ülkesi olamayacak bu yüzden..

muyek dedi ki...

Gurbetcilerde haber degeri tasimiyor dingil medya icin, ornegin Gokhan Tore, Tunay Torun, Mehmet Ekici hatta Nuri Sahin bile Arda kadar gundeme gelmiyor nedir bu Arda sevdasi meraki cozemedik gitti.

muyek dedi ki...

bu arada kartal mac yazilarini ozledik , kombine mi alip yolliyalim okurlar olarak napalim :)

kutay dedi ki...

@muyek
hocam nıye oyle dıyorsun kasımpaşa deplasmanında oradaydık, yazdık..) bu hafta ayarlarsam pazar gunu bir kartal arena'ya gıtmek ıstıyorum..)

muyek dedi ki...

Biliyorum okudum Kasimpasa macini zevkle, saka yapiyorum gecen sene o kadar alistim ki her hafta mac yazisina Kartal ikinci takimimiz oldu resmen :)

Pamukk dedi ki...

bir arda değil ler tabi

Hakan Özkan dedi ki...

Eski ama tam bu postu tamamlayacak bir yazı için:

http://hagininkosani.blogspot.com/2010/08/umut-bulut-gole-en-icten-sevinen-adam.html