Pazartesi, Eylül 5

Kadıköy'e Gidilirse Hazır Olsun


Volkan Yaman ortalar Adem Sarı atar. Eskişehirspor, 2 sene önce Fenerbahçe'yi yenerken vurucu tim bu ikiliydi. Volkan bizim asıl takımdan gitmişti, Adem bugün bizim diğer takıma geldi.

Geçen sene gol görenin kendini şanslı sandığı Kartal Stadı'nda artık yeni bir forvet var, adam gibi bir forvet var. Neden alt liglerde oynadığını çözemesem de, geçen sene Denizlispor'da lige ısınan Adem'i Kartal'da görmek güzel olacak.

Fenerbaheçli olmayanların, şike muhabbetleri yüzünden sıklıkla başvurduğu şaka; Kartalspor ile Saraçoğlu'na gitme fantazisi. Öyle bir şey olursa kim gider Kadıköy'e acaba? Adem giderse eski Kartalsporlu Volkan'a bir tane daha yazar mı? O işin hayal ürünü de, Adem Sarı'yı Tavşanlı karşısında izleyecek olan yine biziz.

Kartalspor, Fenerbahçe'nin stadına gider mi belli değil ama bugün Beşiktaş'ın tesislerine gitti. Hazırlık maçında Beşiktaş'a yenilmedi. 0-0 bitti. Önder'in attığı gol sayılmamış. Takımın zaten gol atana kadar canı çıkıyor, attığı da sayılmıyor. Bu arada geçen senenin yıldızı kaleci Kaya, bir penaltı kurtarmış. Kaya, aynı Kaya. Artık, eşe dosta Guti'nin penaltısını kurtardım diyecek. Yakışır.

Geçen sene yine bir milli maç haftasında Florya'da Galatasaray'ı 3-0 yenmişti Kartalspor. Bu sene hazırlık maçlarına biraz tutuk başladı. Ama Adem geldi, takım güçlendi. Sırada Fenerbahçe var. Hazırlık veya resmi maç, iki takım oynasa güzel olur.

Hiç yorum yok: