Perşembe, Eylül 8

Şovun Adamı Faik Işık


Gerçekten merak ederek soruyorum. Fenerbahçeliler, Faik Işık hakkında ne düşünüyor?Türkiye'nin en önemli kulübü, Türk futbolunun dahil olduğu en önemli yargı sürecinde Faik Işık tarafından savunuluyor. Tipi, giyimi, hali tavrı çok da önemli değil ama ekranlarda söylediklerine ve Twitter'da yazdıklarına bakınca durum vahim bir hal alıyor.

Gerçi kendisi Fenerbahçe'nin değil Aziz Yıldırım'ın avukatı. Belki de kurumu değil kişiyi savunduğu için bu kadar rahattır. Belki de izlemesi gereken tarz budur. Türkiye'de hukukun kendi içinde bazı hinlikleri, ufak oyunlar vardır. Bunları uyguluyordur belki. Davayı kazanırsa bir şey diyemeyiz. Yine de şu günden bakınca sıkıntılı, rahatsız edici bir durum var gibi gözüküyor.

Cahilliği, salvoları, atarları, giderleri... Belki de "tamam git be adam yeter ki sus" dedirtmek istiyordur. Normal zamanlarda, yenilgilerde, hüsranlarda Fenerbahçeli arkadaşlarımla dalga geçmeyi severim ama Faik Işık'ı görünce ve konu Faik Işık olunca onlar için gerçekten üzülüyorum. Kulüp başkanımı böyle bir adam savunsa söyleyeceğim herşey aleyhimde delil olarak kullanılabilir.

Çok ciddi olarak soruyorum. Fenerbahçeliler ne düşünüyor? Ve daha çok merak ettiğim, eğer Fenerbahçeliler de benim gibi düşünüyorsa, 104 yıllık kulübün yöneticileri, başkanı böyle bir adama nasıl güveniyor? Kulübün avukatlığını yapan Emin Bozkurt en azından taranmış saçları, şık kıyafetleri ve sakin yapısıyla daha pozitif bir imaj sergiliyor. Ama Faik Işık, gerçekten Fenerbahçe ile adı anılacak yeterlilikte mi? Böyle günlerde, Fenerbahçeli kan ağlarken, kendi şovunu yapması kimseyi rahatsız etmiyor mu?

1 yorum:

muyek dedi ki...

tek kelimeyle saklaban. Aziz Yildirim duzgun bir adammi ki avukati duzgun olsun.