Cuma, Aralık 10

Jarhead: Law of Return

Son dönemde Damascus Cover'dan sonra izlediğim ikinci ABD-İsrail-Suriye coğrafyalı film. 

Çok iyi bir film değil ama Prison Break'in Sucre'si Amaury Nolasco'yu görünce bir göz atayım dedim. Sucre hiç değişmemiş ama filmde boyu kadar kızı var. Yani yaşlanmış. Bu canımızı sıktı. Canımızı sıkan bir diğer unsur da ABD-İsrail propagandasının zirve yapması. Fakat artık bu tip yapımlarda buna alışkınız. 

Zaten tek kötü nokta burası değil. Diyaloglar çok yapmacık, oyuncularımız maalesef çok yetersiz. Er Ryan'ı Kurtarmak çakması bir senaryoya sahip. Fakat (biraz spoiler vermiş olacağım) bir kişiyi kurtarmak için beş-altı kişi can veriyor. Yazık.

Peki hiç mi iyi bir şeyi yok? Var. Sonunu güzel bağlamışlar. Dokunaklı bir bitişe sahibiz. Mutlu son yok. Yeterli değik tabi..

IMDB puanı zaten çok düşük. Size bir fikir verir. Fakat olur da bu film  önünüze gelir. İzlemek istersiniz. Daha doğrusu film hakkında bilgi almaya çalışırsanız. Öyle bir durumda film hakkında çok fazla yorum bulmanız mümkün değil. Eğer Google sizi buraya yönlendirirse, doğru yerdesiniz demektir. Yorum net; 100 dakikanızı buna harcamayın.

Ah be Sucre... Değer miydi şu projede olmaya? Gerçi seni de Prison Break dışında pek görmedik. Mecbur kaldın belki de...

Hiç yorum yok: