Cumartesi, Aralık 24

The Big Wedding


Oscar kazanmış dört isim Robert de Niro, Susan Sarandon, Robin Williams ve Diane Keaton ile Oscar'da bir adaylığı bulunan Amanda Seyfried'i barındıran komedi filminden aslında zaten çok beklentimiz yoktu. Ekibin keyif için bir araya geldiğini ve bize yumuşak bir film izlettireceğini kabullenmiştik.

Fakat yine de asgari bir beklentimiz de oluşmuştu. Çok muazzam bir konusu olmayan ama iyi oyunculuklar ve ince mizah ile bizi güldürecek bir film çıkabilirdi. En azından yıldız dolusu filmin notu da bir üç yıldızı yakalardı.

Acımasız olmayalım; daha kötü filmler gördük. Bu film de izlenmeyecek seviyede değil. Yorucu olmasını istemediğiniz akşamlarda, takibi kolay bir film arıyorsanız; ideal tercih olur. Fakat yine de bu ekipten daha fazlasını beklerdik.

Mesela kısa süre önce izlediğim America's Sweethearts bunu başarmıştı. The Big Wedding'de De Niro ve Sarandon bizi tatmin ediyor. Robin Williams'ın süresi az. Gençler gayet vasat, Keaton da onlara eşlik ediyor.

Aklımda kalan bir espri zaten yok. Hikayenin de nereye gideceği çok belli ve bir heyecanı da yok. Biraz kolaya kaçılmış ama sonunda zoru başarmış. Bu ekipten çıkabilecek en standart iş çıkmış.

Hiç yorum yok: