Cuma, Ekim 7

Milliyetçi Maç


Bugünkü maça dair beni meraklandıran tek şey bu. Mesut ıslıklanacak mı? Aynı soruyu Arda ve Emre için de sorduğumuza göre aslında Mesut'a da çok özel davranılmıyor.

Mesut'un her Türkiye'ye gelişi öncesinde "Türkler beni seviyor" açıklaması yapmasını da anlamıyorum. Bremen ile gelince de aynısını demişti.

Milli maçlara dair duygular, coşkular çok gerilerde kaldı. Sanırım İsviçre maçı ile sona erdi. 2008 ile toparlasak da, totalde kayboldu gitti.

Yazın topluca Euro 2012 maçı izlemek güzel olabilirdi ama onu yapabileceğimizin de garantisi yok. Hayatımdaki planları uygulamadaki başarısızlığım yaş büyüdükçe artıyor, haliyle Euro 2012'de arkadaşlarla beraber maç izleme gibi basit bir konsept bile gerçekleşmeyebilir. O zaman ekran başında heder olup "hadi oğlum, vur oğlum!" demenin de çok anlamı yok.

Basketbolda Türkiye Kupası daha ilgi çekici. Herhangi bir Türkiye Kupası'nın ilgi çekici olduğu tek zaman, milli maç arası.

Aslında şu yazıyı yazmaya bile gerek yoktu ama gündem boş. Yiğit, twitteradegilbloglarayazin diyor. Çabası boşa gitmesin diye, 3 paragraf yeter.

2 yorum:

ygtylmz dedi ki...

:) Bloglara da yazarız, Mesut'u da ıslıklarız, Arda'yı da alkışlarız, yazın beraber Euro 2012 de izleriz. :)

muyek dedi ki...

Mesutu neden islikliyoruz fasist kardesim yigit bir cevaplasana ? Takiminin futbol teroristi kaptani emreyi isliklasak sence nasil olur ?