Pazartesi, Ekim 10

Sarı-kırmızı


Çok değil, 2 sene önce. Ali Sami Yen Stadı hala ayakta, Kocaelispor Süper Lig'de. Yine yağmurlu bir gün, yine beklenmedik bir skor.

Kocaelispor, Galatasaray'a 5 gol atıyor.

O günden sonra çok değişti Galatasaray. Kötü mü oldu iyi mi oldu tartışılır, herkesin kendi fikri vardır. Ama o akşam ve o akşamdan sonra Kocaelispor'a beddua eden çok oldu (ben etmedim).

Artık o günün etkisi mi bilinmez, Kocaelispor da o günden beri toparlanamadı.

2 sene önce sarı-kırmızıya 5 attı, dün sarı-kırmızıdan 9 yedi. Bu sene hala gol atamadı, her sezonun kalsikleşen başarısız kasaba takımları gibi; her hafta istatistikleri zorluyor, her hafta yeni rekorlar kırıyor.

Şehir takımı olmasını boş ver, iki ayrı yüzyılda Türkiye Kupası kazanmış bir takımdan bahsediyoruz. Yakında bahsedemeyeceğiz bile..

2 yorum:

muyek dedi ki...

kocaelisporun dustugu durum insanin icini acitiyor, gercekten koskoca izmit kenti su takimi ayakta tutamiyor belkide farkli ic meseleleri vardir ama keske bu hallerde olmasa su takim.

Unknown dedi ki...

öyle iç meseleler varki gerçekten.kocaelispor'u komple silmeye çalışıyorlar.bu maça gittim diğer maçlara da gideceğim.kocaelispor'u silemeyecekler planları tutmayacak.