Pazar, Ekim 23

Polemik


Barcelona tribünü bu pankartı açmış. Bana göre problem değil, herkesin söyleyecek birşeyi vardır. Belki pankartın sahibi İsrail vatandaşı Barcelona taraftarlarıdır. Olabilir. Ama Türkiye'de Barcelona'ya çok yakın durmayı seven soldaki kesimin bu pankarta söyleyecek bir şeyi olabilir.

Barcelona'nın tribününde pankart görmek oldukça enteresan zaten. Bir de bu pankart yanlışlıkla Madrid'de açılsaydı. Zaten dün Nou Camp'da saha içinde/dışında olan biten herşey Mourinho ile Franco'nun kaka takımında olsaydı Türkiye sallanırdı.


3 yorum:

Adsız dedi ki...

barça ya nasıl laf atarsın şerefsiz!!!111

FBlackmamba dedi ki...

ne alakası var arkadaşım adamın biri gdip maçta pankart açtı diye bunda barcelonanın ne suçu var ayrıca sol kesimin barça ya yakın olduğu ne alaka türkiyede genel olarak bir barça sempatizanlığı var zaten.ayrıca diyelim ki bütün solcullar barçalı bu pankart yuzunden neden barçaya tepki göstersinler.Baştan aşağı saçma bişi yazmışsın yani nereden bakarsan bak saçma kusurabakma

kutay dedi ki...

@muyek
yorumunu gördüm, desteğin için teşekkür ediyorum ama ikili tartışma olmasın diye yayınlamıyorum. anlayışla karşılarsın umarım.