Çarşamba, Haziran 4

Sabri vs Ronaldo

Post konusunu ek$i sözlük'te gördüm. İnsanlardaki genel kanı Ronaldo'nun eğer karşı karşıya oynarlarsa Sabri'yi perişan edeceği yönünde.
Ben hiçbir zaman Sabri'nin kötü oyuncu olduğunu düşünmedim. Çok hızlıdır, top tekniği vasatın üzerindedir, uzaktan isabetli şutlar atar, arasıra da güzel orta yapar Sabri. Rakip takımın taraftarı olarak kendisinden ve saha içerisindeki hareketlerinden zerre hazzetmem. Ama futbolu insanların üzerine fıkralar anlatacağı, espriler yapacağı kadar da kötü değil. Belki Ronaldo ile değil de Nani ya da Quaresma ile de karşı karşıya gelebilir veya her ne kadar ben Terim'in onu bu maçta oynatacağına inansam da Sabri hiç oynamayadabilir. Veya Ronaldo ile Balta karşı karşıya gelebilir ki bu gerçekten kötü olur.
Olur da karşı karşıya oynarlarsa genel kanının aksine Sabri'den efsane bir performans bekliyorum. Böyle maçlarda yıldızın karşısındaki oyuncu çok daha iyi motive olur. Tarih bunun gibi örneklerle doludur. En önemli örneği de Rocky I'deki Apollo-Rocky kapışmasıdır :)

Hiç yorum yok: