Perşembe, Aralık 11

CNBC-E GÜZELLERİ # 3


3 numarayı görünce kimi diyecek ki "bu mu 3 numara, burun çarpık, göğüsler ufak vs vs.." Son derece haklılar. Ama güzellik kavramı nasıl anlatılır o başlı başına muamma olmuşken, ben nasıl anlatayım bu hatunun neden güzel olduğunu. Okulda öğretilen "popüler kültürün bize dayattığı.." başlangıçlı cümleleri hiç sevmediğim için uzun uzun entel cümleler kuramaya gerek yok.


Bu kız yani Sarah Michelle Gellar benim listemin 3 numarası. 15 yaşındaki bir delikanlı, fanatastik-bilimkurgu tarzı şeylerden hiç hoşlanmamasına rağmen, her perşembe günü okuldan eve dönünce saat 19.00da vampirli canavarlı bir dizi izlyorsa bunun nedeni başroldeki hatundur. Ve o çocuk 20li yaşların ortasına geldiği zaman bile o kişiyi unutamaz, gönlünde yer eder. Gönül borcunu da bir şekilde öder. Bu 3 numara gönül borcudur. Zaten 3 numaralar daima özeldir. Bakınız: Bülent Korkmaz..


Bu listenin bir diğer güzeli 5 numara Hewitt ile aynı filmde oynamışlığı var. Beraber ünlü oldular diyebiliriz. O filmdeki bazı sahneler de külttür. Bu listenin son sarı saçlısı diyerek ipucu verelim.

Hiç yorum yok: