Cumartesi, Aralık 13

En Büyük Asker Bizim Asker

Geçen sene bu gün. 5 aylık askerliğimi yapacağım kışladaki ilk gecemi geçiriyorum. Anlatılamayacak bir his. Askerliğin en zor zamanları belki son günlerdir ama en unutulmyacak, en farklı günü ilk gün, ilk gecedir.
Askerdeyken en büyük lüksümüz hayal kurma özgürlüğüne sahip olmamızdı. Herkes gönül rahatlığıyla "ben çıkınca şöyle yapacağım, böyle yapacağım" diyebiliyordu. Kafalardan neler geçiyordu. Benim hayallerimin, isteklerimin bir kısmı gerçek oldu çok şükür. Geri kalanı da olur inşallah.
Konu dağilmasın, o hayallerde, ve buraya dönünce gerçekleştiği anların çoğunda başrolü Peralta oynamıştır. Şimdi şu saatlerde, ben bu satırları yazarken o da peygamber ocağına doğru, Manisa'ya gidiyor. Yola çıkmadan 2 saat önce telefonla konuştuk. Akabinde süreç başladı. Allah'ın izniyle 5 ay sonra aynı şekilde geri dönecek.
Türkiye Ligi'nde yıllar evvel oynanan maçta hangi golün ortası kimin tarafından yapıldı, hangi oyuncu değişikliği kaçıncı dakikada oldu? Bunların hepsini hatırlayabilecek bir hafızaya sahip. O yüzden umarım Peralta Lig Tv olan bir yere düşer de 2008-09 sezonu için yıllar sonra Google'da zaman kaybetmek zorunda kalmayız.
Biz de bir Manisaspor maçına denk getirip onu ziyaret ederiz inşallah.
Vatan ona blog bize emanet.

Hiç yorum yok: