Salı, Aralık 23

Sığınacak Dal


Futbol mola verdi. Ligler tatilde. Dünyanın en saçma şekilde düzenlenen federasyon kupasını saymazsak bir ay boyunca takımlarımızdan uzağız. Ama kulüplerimiz mesaiye devam edecek. Türkiye'nin ikinci sporu (İsmet Badem okumasın) basketbolun ligi tüm hızıyla devam ediyor. Üstelik sezonun en gözde maçları futbol yoksunluğu çektiğimiz günlerde oynanacak.


Bu hafta Akatlar'da Beşiktaş,Galatasaray'ı konuk edecek. Futboldaki derbinin rövanşını alabilecek mi göreceğiz. Yeni yılın ilk günlerinde Ayhan Şahenk'te Türk sporunun en önemli 2 camiasının basket takımları karşı karşıya gelecek.Daha önce burada yazmıştım, yine bir yılbaşı sonrası, 2 Ocak 2005'te "gassaray-fener maçı" vardı ve Abdi İpekçi milli maçlar dışında uzun bir aradan sonra ilk defa 10.000 seyirciyi görmüştü. Şimdi Ayhan Şahenk'te sıra. Ondan sonraki hafta Karşıyaka'yı da göreceğiz. Camia büyük, basket takımı hep kafaya oynuyor. Onlar da önce Beşiktaş ile sonra Fenerbahçe ile oynayacak.


Byanlarda da heyecan sürecek. 7 Ocak günü Galatasaray ve Beşiktaş Akatlar'da karşılaşacak. Ondan 3 gün sonra da Samsun'da All Star etkinliği düzenlenecek. Yollar bir süreliğine stadyumlar yerine salonlara çıkacak. Heyecan sürecek.

Hiç yorum yok: