Perşembe, Kasım 4

Bu Sefer Beraberlikler

Karamsar havayı dağıtalım, futbola dönelim. Gerçi blog sondan başa doğru okunuyor, yani blogu yeni açanlar söylemek lazım, bir sonra okuyacağınız yazının karamsarlığı geçmişte kaldı.
***
Dün Copa Sudamericana'da çeyrek finalin ilk maçları tamamlandı. Bir önceki turda 1 maç hariç oynanan bütün maçları ev sahibi takımlar kazanmıştı. O 1 maçta ise kazanan deplasman takımıydı, yani beraberlik yoktu. Bu turda ise şimdilik bütün maçlar beraberlikle sonuçlandı.
***
Dün Kolombiya'da oynanan maçta da bol gol ve yine beraberlik vardı. Arjantin ekibi Independiente, Tolima deplasmandan 2-2'lik bir avantajla döndü. Gerçi maçta 2 kez öne geçen onlardı, avantajlı dönseler de fırsat kaçıran tarafları da var.
***
Independiente ligde sıkıntılı günler geçiriyor. Apertura'da 12 maçta 2 galibiyet aldı sadece. Bu 2 galibiyetin biri derbi maçta Racing karşısında alındı. Independiente'nin teknik direktörü ise alt resminde yer alan Antonio Mohammed.

Hocanın lakabı El Turco. Derbiden sonra açılan pankart ise şöyleymiş. Bunları ich sayesinde öğreniyoruz ki kendisi iyi bir Independiente taraftarıymış. Zaten Independiente diyip geçmeyelim, Libertadores'i 7 kezle en çok kazanan kulüp konumunda. Sonuncusu 1984 olsa da. Copa Sudamericana ise 1995'ten beri müzeye girmiyor. Şu anda kupa için 5 maç uzaklıktalar.

Hiç yorum yok: