Salı, Kasım 30

Ona Her Yer Deplasman


Bundan 1 sene önce çekildi bu fotoğraf. Kasımpaşa ile Galatasaray arasından oynanacak maç öncesi. Kasımpaşa yönetimi, kendi stadyumlarında oynanacak maç için Galatasaray tarafı biletlerini 100 Lira olarak belirlemişti. Galatasaray yönetimi Adnan Polat başkanlığında bu kararı protesto etmiş ve maçı Galatasaraylı taraftarlar ile beraber izlemişti.

O zamanlar henüz sezon başıydı. Avrupa'da ve ligde yenilmeyen bir takım vardı. Frank Rijkaard teknik direktörlüğünde, Keitalı, Nondalı, Ardalı, Baroslu bir kadro vardı. Tribünde ise Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin yan yana..

Skor 1-1'ken Servet'in ileriye çıkmak için Rijkaard'dan izin istemesi ve Rijkaard'ın sistemden taviz vermemesi.

Bu hafta tekrar Recep Tayyip Erdoğan Stadı'na gidiyor takım. Hoca ve takım değişti. Kulübün havası daha da çok değişti. Son 4 iç saha maçının 3'ünde istifa davetlerinın ardı arkası kesilmedi. Ali Sami Yen Stadı bile artık Adnan Polat için bir deplasman haline geldi.

Kasımpaşa tarafı bilet fiyatlarını daha belirlemedi. Galatasaray taraftarı maça ilgi gösterir mi bilinmez? Ama Adnan Polat'ın taraftarlarla maç izlemesi 1 sene içinde tarihteki hoş bir anı'ya dönüştü.

Hiç yorum yok: