Çarşamba, Kasım 17

Hikmet Karaman Fobisi


2004 senesi. Olimpiyat Stadı. Terim'in Galatasaray'ı kupadaki Ç.Rizespor ile oynuyor. Mondragon kırmızı görüyor, 2 tane eski Galatasaraylı Duro, 2 tane Okan Öztürk, bir de Zafer Demiray atıyor. Karadeniz ekibi 5-0 kazanıyor. Teknik direktör Hikmet Karaman.

2005 senesi. Hagili Galatasaray Kayseri deplasmanında. Şampiyonluk yarışından kopmamaya çalışıyor. Ama ağır darbe alıyor. Yenik duruma düştüğü maçı 2-1'e getiren Galatasaray son dakikada gol yiyor. Kayserispor, Gökhan Ünal'ın golleriyle, Galatasaray'a çelme takıyor. Teknik direktör Hikmet Karaman.

2006 senesi, Galatasaray'ın Ali Sami Yen'de rakibi Ankaragücü. 5 ay önce Gerets ile şampiyon olan Galatasaray, Ankaragücü karşısında çok kötü oynuyor. Ümit Karan ve Tita atıyor, iki takım da 1 puan alıyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman.

2007 senesi, Galatasaray Kalli ile yeniden yapılanıyor. Şartlar kötü. İlk maçlar seyircisiz, kadro dışılar, dedikodular almış başını gidiyor. Yine de namağlup. Bir önceki hafta Kayserispor ile berabere kalıp 2 puan kaybetmiş. Ali Sami Yen'de rakip Ankaraspor, hedef geçen haftayı telafi etmek. Olmuyor. Gol sesi çıkmıyor. Galatasaray, Ankaraspor ile golsüz berabere kalıyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman.

2009 senesi. Galatasaray namağlup. Rakip Ankaragücü. Yer Ankara 19 Mayıs. Rijkaard'ın güzel Galatasaray'ı Fenerbahçe derbisi öncesi sahada dağılıyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman.

2010'u anlatmaya gerek yok. 3 gün önce, Ali Sami Yen'de rakip Hikmet Karaman. Skor 0-2.

Son 7 senenin 6 senesinde Galatasaray'a atılan 6 çelme. Terim, Hagi, Gerets, Kalli, Rijkard ve bir daha Hagi. 4 farklı stad 3 galibiyet 3 beraberlik. Fenerbahçe'nin Yılmaz Vural'ı varsa, Galatasaray'ın da Hikmet Karaman'ı var.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

2001 de luce yi sami yen de 3-2 yenen kocaeli de sanırım onundu..