Perşembe, Kasım 11

Milan Tekmesi

Zlatan'da da önüne gelen her siyahi adamı tekmeliyor. Oysa bu adam Milan'ı haftalar sonra liderliğe taşıyan golü atan adam. Gerçi bu önemli maçta Zlatan'ın da penaltıdan da olsa bir golü var.



Geçen sene Milano derbisi öncesi, Milan İnter'in 3 puan gerisindeydi. Bir maçı da eksikti. Oynanmamış maç kazanılmaz ama Milan, o gün Inter'i yenseydi puan farkını eşitleyecek ve maç eksiğiyle beraber ya lider, ya da gizli lider olacaktı.

Bu haftasonu yine Milano derbisi var ve bu sefer Milan işini bu maça bırakmadı. Derbiye lider çıkacak. Curva Sud "Lider geliyor lider" diye bağırır mı bilinmez ama Curva Nord sıkıntılı. Benitez'in Mourinho'nun mirasını yediğini düşününler hiç de azınlıkta değil.

İtalya'da İnter hakimeyi uzun yıllar sonra ilk defa bu kadar azaldı. Liderlik koltuğunda yine Milanolular var ama bu sefer AC Milan. Bir Kuzey İtalya takımı yine lider, 2.sırada ülkenin ortası, başkenti Roma takımı Lazio var. 3 sırada güneyliler; Napoli. Bu pazar hem derbi var hem de 2 ile 3. karşılaşıyor; Napoli vs Lazio. İkisi de birbirini hiç sevmez.

Hiç yorum yok: