Cumartesi, Mart 31

Aysal'dan Özür




"Ünal Aysal, ''32. Gün'' televizyon programında sarf ettiği, ''25 milyon Galatasaray taraftarının 20 milyonu AK Parti'ye oy vermiştir'' şeklindeki sözlerinde düzeltmeye gitti.

Birçok televizyon programına katıldığını ve sadece o programda bir sürç-i lisan ettiğini dile getiren başkan Aysal, ''Ben sadece, '20 milyonun bir kısmı da AK Parti'ye oy vermiştir' demek istemiştim ama 'bir kısmı' bölümü arada kaçtı. Kimsenin siyasi görüşüne ipotek koymak gibi bir hakkım yok. Galatasaraylılardan özür diliyorum'' ifadelerini kullandı."

Tarihe not düşelim: 31 Mart. Ünal Aysal bunu mali kongrede söylüyor. Birazdan ibra edilecek.


Peki başkan 28 Ocak günü ne demişti? Tıkla

Kısa bir bölüm alalım:

Galatasaray camiası da, Türk kamuoyu da bunun Galatasaraylıların toplumumuzda ki ağırlığını ifade etmek için kullanılan sözgelişi bir rakam olduğunu anlamışlardır.

Nükteli bir soruya cevap vermek için kullandığım nükteli Galatasaray uslübunun daha kolay anlaşılabilmesi için bundan sonra daha büyük bir itina göstereceğimden emin olabilirsiniz.

Saygılarımla

Fark nedir? Ocak ayında nükteli başkanlık yapan Ünal Aysal, mart ayında özrü diledi. Bir süre sonra da ibra edildi. 1 sene önce.. Neyse, Belçikalı başkan, klas başkan...

Hiç yorum yok: