Pazar, Mart 11

Yalandan Kupa


Tepki alacağımı biliyorum ama yazalım. En azından fotoğraf bulunsun, tarihe not düşülsün. Zaten Fatih Terim'in dediği gibi, hiç olmazsa tarihe bir kupa daha kazandırdılar.

Üst üste 3.Türkiye Kupası. Ligde şampiyonluk yok, Avrupa'da ne olacağı muallak. Caferağa veya İpekçi'de yaşanan felaketlerden sonra şehir dışında kazanılan birkaç kupa. Kupaları küçümsemek haddimiz değil ama tarihin en pahalı kadrosunu kesmez. Kesmemeli.

Daha önceleri bu kupalar, şube için çok anlamlıydı ama artık sadece müzeye eklemelik. 29 Mart kritik, daha da önemlisi play-off final serisi çok önemli.

Kupayı kaldıran ikili de en az güvendiğim ikili.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Kadın basketbolunu ve Galatasaray'ı takip eden arkadaşlar vardır. Ben pek ahkam kesemem bu konuda. Sezon öncesi Cumhurbaşkanlığı finalini son derece rahatça izleyip sonraki iki lig maçının farklı skorlarını görmüştüm. Bu maçıda 2. yarıdan itibaren seyrettim. Malum pazar çoluk çocuk. 3. çeyrekte yaşadığım şoku tarif edemem. Kupa geldiyse ikiz kuleler sayesinde geldi diyebilirim en fazla. Bu takımın sorunu ve ihtiyacı nedir? Detaylı bir analiz yazısı var mı? Bir blog ya da yazar tavsiye eden arkadaş olursa sevinirim.