Çarşamba, Mart 21

Daha Yürüyelim mi?




Bu şike, dava cart curt muhabbetlerinde en anlamadığım tavır bazı Galatasaray taraftarlarının tavrıydı. Fenerbahçe'ye sataşmak olağan, UEFA'ya şikayette bulunmak normal ama Trabzonspor'a sahip çıkmak neyin nesi hiç anlamadım? Davada, iddianamede adı yer alan 7 takımdan biri olan Trabzonspor...

Bu işlerin tavan yaptığı günlerden biri 1 Ocak günüydü. Trabzonsporlu taraftarların İstinye'deki TFF binasına yaptığı yürüyüşe yaklaşık 50 Galatasaray taraftarı daha katılmıştı. Üzerinde Galatasaray atkısı. Bunu hoş ve olumlu karşılayanlar da vardı. Şu davada adı tertemiz olan kulübün taraftarı niye taraf olmak için kasar ki?

İşte uğruna beraber yürülen Trabzonspor'un basketbol şubesinin açıklaması. Tık

Bizim için önemli olan kısmını buraya alalım:

"Sadece geçtiğimiz haftaya baktığımızda, geçen yılki sponsorumuz Medical Park’ın ana sponsoru olduğu Galatasaray Basketbol Takımı’nın 10 maçlık galibiyet serisine, küme düşme mücadelesindeki en büyük rakibimiz olan Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından son verilmesi, sadece bizim tarafımızdan değil tüm spor camiası tarafından da hayretle karşılanmıştır."

Açıklamayı dikkate almıyorum. Dikkate almaya değmez. Bu açıklamayla hakkı yendiğini düşünen Trabzonspor taraftarı bir yürüyüş daha düzenler mi? Düzenlerse Galatasaray'dan katılan olur mu?


1 yorum:

selaminko dedi ki...

Bazı ifadesi çok doğru olmuş çünkü aklı başındaki herkes kim olursa olsun sezon basında adı iddanamede geçen hiçbir kulübü avrupaya göndermezdi. kararları da acilen alır ama karar alınmadan ligi de başlatmazdı. trabzonsporun su son acıklamasını ise sadece gs seyircisini tahrik etmekten baska amac oldugunu düsünmüyorum.