Salı, Mart 20

Vizyon, Klas




Ünal Aysal hakkında uzun süredir yazmamıştım. Son oluşan gündemde baya yazabilirdim, ama o konulara girmeye gerek duymuyorum.

Gündemin dibinde kalan bir haberle, ufak geçelim.

Haberimiz bu. Vizyon sahibi, klas başkanımız TBMM'yi ziyaret ediyor. Bu esnada bakanımız Erdoğan Bayraktar'ı da makamında ziyaret ediyor. Erdoğan Bayraktar'ın kim olduğunu hatırlamak isteyenleri şuraya alabiliriz. Suat Kılıç'tan da bildiğimiz gibi 15 Ocak'ta Galatasaray'a küfreden bakan oldu. Bayraktar da o akımdan. Ama mesele o değil.

Bayraktar'ın bir diğer özelliği Adnan Polat'ın sonunu hazırlaması. Polat'ın Bayraktar'a karşı bir duruş koyamaması, stad çıkışında Egemen Bağıs'ın yanında el pençe divan durması, Galatasaray'da başkan değişikliğine yol açtı. Veya bize öyle sunuldu.

Şimdi başkanımız, onu makamında ziyaret ediyor. Diyeceksiniz ki"protokol tabi, olacak bunlar". Eh o zaman, 15 Ocak'ta maç çıkışı olanlar da protokoldu.

Burada amacım Polat'ı savunmak değil ama Polat'ın bize sunulan gidiş nedenlerinden Aysal pek vazgeçmiyor. O zaman aslında Polat'ın gidiş Aysal'ın geliş nedeni, Adnan Polat'ın genel kurulda ibra edilmeme nedeni, 15 Ocak ile hiç alakalı değil.

Hiç yorum yok: