Çarşamba, Şubat 3

Hainlerin Duygusu Olmaz


Hainlik nedir anlatmaya gerek yok. Tümer Metin "kendimi hiç hain hisstemedim" dese de o bir haindir. Tümer haindir, Eme Belözoğlu haindir, Haim Revivo, Alpay Özalan haindir. Rakibine transfer olan her futbolcu hain değildir. Şartlar bunu gerektirir. Kulüp yollar, yollar ayrılı ve o da başka kulübe transfer olur.Mesela Semih Yuvakuran böyledir, Raşit Çetiner böyledir. Kızılmaz onlara.

Ama Tümer hiç öyle değildir. Taraftarın en sevdiğı adamdı, en güvendiği adamdı. Ve eğer ezeli rakibine gidersen, oyadığın kulübe olmasa bile o sevgiye ihanet etmiş olursun.

Sevgiye ihanet eder, çünkü o sevgiyi farketmemiştir. Farketse o sevgiye ihanet etmezdi. Duyguları olsaydı o sevgiyi hissederdi. Duyguları olmadığı için Tümer bugün , "kendimi hiç hain hissetmedim" demiştir. Çünkü birşeyleri hissetmek duyguları olan insanlara mahsustur.

Ve sanırım bir Beşiktaşlıyı en çok yaralayan da şu demeçtir: "Fenerbahçe'ye geçiş kararımda para büyük rol oynadı."

Çünkü mahallenin en şık abilerine güvenen her taraftarı bu laf yaralar, oradan biliyorum. Tümer Metin sen bir hainsin. Hissetsen de hissetmesen de...

2 yorum:

minyatürkalem dedi ki...

25 yaşından sonra büyük takıma transfer olabilmiş bir futbolcudan bahsediyorsun..

adamın tam kapasite oynayacağı en fazla 5-6 sezonu kalmışken geldiği takımda şampiyonluk da yaşamış hem de 100. yıl şampiyonluğu.

mesleğinin son kısımlarında bir vole daha vurmuş adam.. beşiktaştan karabükspor a gidip sürünseydi delikanlı olacaktı. fenere gitti hain oldu vay be..

Alper dedi ki...

Tigana açıklama yapmıştı "Askerlik için Avrupa'ya gideceğini söylemişti, Samandıra'nın Avrupa olduğunu düşünmüyorum...