Çarşamba, Şubat 10

Vassell'in Blogu


Uzun zamandır blog yazıyoruz. Amacımız Türk futboluna bir şey katmak. Birçok blogger arkadaş ile bu ulvi amaç için ter döküyoruz, emek veriyoruz. Fakat son zamanlarda yaşananlar bu çabamızın beyhude olduğunu gösteriyor.

Ankaragücü'nden dünyanın parasını alan Vassel blog tutuyormuş. Üstelik Türkçe'de değil, İngilizce. Bizim ülkemizde kendi diliyle blog tutuyor ve bizim basınımız ve bazı yabancı hayranı zihniyetliler bunu yere göğe koyamıyor. Açıkça söylemek gerekirse bu hayranlık, birkaç senedir Türk futboluna hizmet eden benim gibi bloggerları çok kırmıştır. Kırgın olduğumuzu saklamaya gerek yok.

Ulusal basın sürekli Vassell'den bahsediyor. Şimdi sorarım size Extensor'un, Mayıslar'ın ve diğerlerinin Vassell'dan ne farkı var? Eksikleri yok fazlası var. Fakat sırf Türk oldukları için hakettikleri değeri bulamıyorlar.

Flying Dutchman bütün dünyanın futbolunu yazar, Vassell Ankara'nın lokantalarını yazar
Jesus Almeyda nostaljik resimler geçer, Vassell dalga geçer.
Extensor takımların analizini yapar Vassell ajitasyon yapar.

Bu tavrı bekliyorduk aslında. Abilerimize zamanında yapılanlar da bu tarz hareketlerdi. Futbolseverlerin kalbindeki yer herşeyden daha önemli. Orada olduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Ama bazı kesimlere kırgın olduğumu söylemem de lazım.

Şu unutulmasın; Türk bloggerlarla gelen başarı kutsaldır. Vassel bugün var yarın yok, ama biz her zaman Türk futboluna hizmet etmeye devam edeceğiz.

5 yorum:

Erdem Karakuş dedi ki...

Yav arkadaş sen ciddi misin bu yazdıklarında? Vassell'in blogger olması değil mesele, şöhretli olması. Sen de şöhretli olsan senin de blogun göz önünde olurdu. Olaya çok ters bir açıdan girmişsin. Medyanın derdi de blog ortamı veya kültürü değil ki? Şan, şöhret, rating onları olayı. İsmini saydığın adamlar da bunları sağlasın, medya onlara da yer verir. Blog dünyasın medyayı ilgilendirmiyor ki, tek ilgilendikleri bloglardan haber çalmak.

Adsız dedi ki...

ironi di mi?

gltsry dedi ki...

Hahahaha yarım saattir gülüyorum yahu :)Nasıl atlamışım ben bu postu, daha yeni gördüm.

Biraz Hakan Şükür, biraz Küçük ve karşınızda Kopenhag Mızıkacıları. Öyle bir tahribat yapmışlar ki psikolojime 50 metre öteden tanıyorum ben onları. Bu yazıya da saklanmışlar, arkadan sırıtıyorlar pis pis :)

Yalnız bu kadar güzel harmanlanamazdı. 20 cümlelik standart kırgınlıklarını(!) bir posta sığdırmışsınız tebrikler. Ayrıca teşekkürler bir hafta gülerim ben buna :)

Sinan Yılmaz dedi ki...

Hahaha ben de atlamışım bunu süper yaw. Yanlız arada yorum yazanlara bir cevap ver. İki dakika kale al insanları. Sonra neden yorum yapmıyorlar diyorsun :) Adamlara yazının ironi, dokundurma olduğunu bile söyleme luzumu hissetmemişsin

kutay dedi ki...

@ extensor

insanları kaale almamak değil, uzun tartısmalar dönmesin burada, sonuçta birbirimizi tanımıyoruz, sadece yazıyla anlaşıyoruz.

bu yorum kısmında anlaşılamamanın en çok sıkıntısını çekenlerden biri de sensin üstelik.