Pazartesi, Şubat 15

Kim Haklı



Olayı anlatalım karar sizin. Samsunspor, dün Kocaelispor'u deplasmanda 4-0 gibi farklı bir skorla yendi. Samsunspor çok önemli bir 3 puan elde ederken, Kocaelispor ligde kalma şansını mucizelere bıraktı. "Resmen küme düştü" demek için çok beklemeyeceğiz sanıyorum.

Böyle bir ortamda Samsunsporlu futbolcular soyunma odasında seviniyorlar. Kaleci Ahmet omuzlara alınıyor. İyi mi oynadı bilmiyoruz, belki de takım içinde, aralarındaki bir sevgiden. Önemli değil.

O esnada Samsunspor'un savunma oyuncusu Ersin Veli odaya giriyor ve arkadaşlarına "beyler biraz yavaş, adamlar küme düştü ağlıyorlar içeride" diyorlar. Kaleci Ahmet bu lafın üzerine agresifleşerek, "ne yapalım amına koyım, yendik sevinmeyelim mi, biz de küme düştük" diyor. O sırada biri, kim olduğunu bilmiyoruz, biri "Ahmet haklı" diyor ve sevinç devam ediyor.

Sizce Ahmet mi haklı? Ben kararsız kaldım. Normal koşulda sevinmek hakları, kimse karışamaz. Ama öyle deplasmanlar olur ki, orada odanı basarlar kimsenin ruhu duymaz. Bu boşluğu fırsat bilip bunu yapmak saygısızlık, hatta daha da ötesi samimiyetsizlik. Odanın başında 3-5 tane güvenlik kılığındaki taraftar olsa, kapıya 2 yumruk atsalar en önce Ahmet mi susar acaba? Veya Ersin'in korkusu da bu mu? Rakibini düşünmekten öte, biraz da kendini mi düşünüyor.

Ama en önemlisi, Ahmet Şahin yıllar önce sanırım 2-3 sezon Kocaelispor forması giymişti. Ersin Veli'nin Kocaelispor ile alakası hiç yok.

4 yorum:

il Capitano dedi ki...

ersin veli korkmuş mu,saygıdan mı yapmış farketmez ama yaptığı adamlık...ahmet şahin'in kaleciliğini beğenirim ama adam değilmiş.kesinlikle ersin haklı!!!

Saban dedi ki...

Ahmet Şahin ne omurgasız bir herifmiş lan!

Saban dedi ki...

Bir de sene başında hem Ersin Veli, hem Ahmet Şahin Kocaeli'yle anlaşıp, para gelmeyince ayrıldılar yazıyor birçok yerde. Sen bilirsin bunu, var mıydı öyle bişey? Eğer varsa, Ersin'e helal olsun!

kutay dedi ki...

evet yaz basında anlaştılar ama sezon başlamadan ayrıldılar. gerçi ayrılmasaydı ikisi de yarım devre top oynayamazdı lisasn problemı nedenıyle. gerçi yine oynamadılar ama olsun.

zaten bu ligdeki topcuların nerdeyse yarısı yazın kocaeli ile anlaştı..)

ama ahmet şahin daha önce 2-3 sene top oynadı kocaelispor'da. oradan trabzon'a falan geçti. formayı bir şekilde giydi.