Pazar, Mart 18

Buraya Kadar


Engin'e Trabzonspor'da özel ilgim olmadı. Eskişehir'de çok salladım. Maltepespor'da izlemedim ama Maltepe'de çok anlatıldı. Sonunda geldi bizim takıma İlk başta mesafeliydim. Sonra jandarma er kardeşimizin ısrarlarıyla dilendim. Futbolundan çok deli dolu karakteri, kırık kafası cezbetti.

Futbolu da kırık kafası da artık mühim değil. Bu fotoğraf hikayeyi bitirmiştir.

Maç sonunda olsa bir şekilde anlardım ama maçın 45.dakikası. Skor 2-1. Galatasaray mağlup. Biz 45 dakika boyunca götümüzden solurken, çok farklı şeyler düşünürken, 1000 tane iyi-kötü senaryo kurgularken, Kadıköy'de olamamanın, takımın yanında yer alamamanın sıkıntısını yaşarken, Engin kardeşimiz Alex'ten nasıl forma alacağını düşünüyormuş.

Yolu açık olsun. Aynı hareketi iki sene önce Aydın Yılmaz da yapmıştı. Hoca formayı verdikten sonra oynar, tavır koymak haddimiz değil ama bitmiştir hikayesi. Bunu unutturmak için olağanüstü şeyler yapmalı. Yapabilir mi? Çok da önemsemiyorum. Yolu açık olsun.


5 yorum:

batu dedi ki...

bana biraz abartılı bir tepki gibi geliyor sizinki. maç öncesinde konuşmuş olabilirler devre arasında değiştirelim diye, ilk yarı boyunca bunu planlamış olmasına gerek yok. ayrıca engin'in en azından sahadaki hareketlerinden anladığımız çok düşünen, planlar yapan bir adam olmadığı belli. içinden geldiği gibi, istediği gibi davranmış işte. onu geçtim, alex'ten bahsediyoruz. bu topraklarda çok özel işler yapmış birkaç yabancı futbolcudan biri.

sahada yaptığı işlerle değerlendirmek daha doğru geliyor bana.

selaminko dedi ki...

maç sonunda oldu diye biliyordum.

kutay dedi ki...

@selaminko

alex oyundan çıktı ikinci yarıda, maç sonu olması, olsa bile saha ortasında değişmeleri imkansız...)

Muratonovic dedi ki...

ya bu engin karaktersizin onde gideni.. Selcuk ne kadar karakterli adamsa, bu da o kadar karaktersiz.. Tepe tepe kullanin ikisini de.. (bir Trabzonspor'lu)

Adsız dedi ki...

emrah reyiz'in her temas bir iz bırakır'ı okudum. yanlış hatırlamıyorsam diziyi izleyen herkes harun'a tapıyordu. ulan kitabı okuyorsun, harun orospu çocuğunun önde gideni. tam bir nefret edilecek polis tipi. karı kız kesiyor, suçlu sussuz bilmeden sivillere ana avrat küfrediyor. gazetede okuyunca, haberlerde izleyince, eş dosttan duyunca lanet okuduğun polis hareketleri. ama seviyor herkes.

engin de böyleydi biraz. normalde takımında istemezsin, zarar veriyor teşkilata, yaptığı her hareket falso. çok üstün bir adam da değil, sıradan hatta ama seviyoruz. ha istikrarı bozmayıp sevmeyen var efe ibnesi gibi ama seven de tapıyor neredeyse.

bir de hasta galatasaraylı diye sevmiyorduk bu adamı. şu yaptığı da çok batmadı o yüzden. adamın hayranlığı varsa yapacak bir şey yok. beşiktaş maçında quaresma'nın formayı almadı misal. yıldız peşinde koşmuyor yani. gizli gizli soyunma odasına gidip almaktansa, derbinin yarısında herkesin gözü önünde yapıyor. senin sevdiğin engin de böyle psikopat bir adam zaten.

jandarma er hasan babur.