Cumartesi, Ocak 28

Babaya İsyan



Terim, nam-ı diğer Baba'nın Ankaragücü hakkında açıklamaları ruh okşayıcı. Şövalye tarzı. Hakan Kutlu'yu rencide etmeden, kırmadan. Nazik, kibar ama lafını gerektiği yere sokarak.Tam bir baba.

Sadece tek bir sorum var. Tek bir isyanım var. Baba'nın kendisine, yaptklarına saygım sonsuz. Sevgim sınırsız. Ama biz de evlat olarak, bazı şeyleri soruyoruz. Baba, çocugu en ufak şekilde ihmal ederse çocuk bunu unutmaz.

Ben de soruyorum Baba'ya. Ankaragücü'ne sıkıntılı gününde sahip çıkmak istiyorsun, bunu dillendiriyorsun, bunu yaptığın için de seninle gurur duyuyorum ama aklıma takılıyor, geçen sene Galatasaray tarihinin en kötü anını yaşarken ve Kadıköy'e giderken, hocası yokken neden teklifi kabul etmedin? Ankaragücü'nün şu andaki yönetimi, o zamanki Galatasaray yönetiminden daha mı iyi?:

"Burada bana da bir görev varsa yapmaya hazırım. Şu an boşta olsaydım benden ne isterlerse yapardım. Yanlış anlaşılmasın Hakan Kutlu'ya yardım ederdim"

Bu sadece isyan, içerideki soru işaretinin dışarıya yansıması. Ufak bir evlat isyanı. Yoksa hala şükran borçluyum. Nankörlük değil, yalnızca sitem.

2 yorum:

ali nail dedi ki...

Geçen seneki takımı Fatih Terim bile toparlayamazdı emin ol bunu "O" da hissetti. Bak şimdiki kadroya kaç kişi kaldı geçen seneden?

DodgeRam dedi ki...

Doymadım doyamadım sevmelere seni ben
Kimseyi koyamadım yerine yeniden
Saymadım sayamadım sensiz geçen yılları
Ne inkar ne itiraf bu yalnızca sitem

Bu da 2000 ruhuna yalnizca sitem (dolayisiyla Fatih Terim'e:)))