Salı, Ocak 17

All Star Saçmalığı




Zaten All-Star ile herhangi bir alakam yok. Sanırım 10 senedir falan izlemedim. Hatırlamıyorum bile. Böyle şovlara merak salsaydık, NBA'deki herhangi bir maçı izlerdik. Ama bu kadro seçimleri hakikaten sınırı aşmış, yazasım geldi.

İlk başta salonun Trabzon olması soru işareti. Sanırım Fenerbahçeli bütün oyuncular küfür yiyecek, en kötü ihtimalle ıslıklanacak. Belki de Ömer Onan gibi bir adamın (kaptan) olmayıp, sakatlıktan yeni kurtulan Engin Atsür'ün olmasının nedeni budur. Ukiç ve Tomas'ın da olmama nedenlerini sakatlığa bağlasak, Bogdanovic'i nereye koyacağız?

Bizden 3 kişi var; Lakoviç, Ship ve Furkan. Sayı artabilirdi ama sonuçta her takımdan adam almak lazım, dağıtım eşit olmalı. Ama zaten asıl fiyasko da burada başlıyor.

3 galibiyeti olan (biri bu hafta) Trabzonspor'dan, Antalya'dan, 4 galibiyetli Edirne'den topçular var. Ama Avrupa Kupaları'na katılan, ligde ilk 4 yarışına katılan Karşıyaka ve Banvit'ten kimse yok. Sayı kralı Chatman yok, milli takımda oynayan İzzet yok. Gerçi Furkan yerine İzzet'i tecih eden Orhun Ene'nin Banvit'ine müstahak olabilir ama Karşıyaka'dan hiç oyuncu olmaması ilginç.

All-Star'ın tek güzel tarafı, lige 1 hafta ara verilmesi. Restart zamanı. Gerisi hiç önemli değil. Seçilmeyen de üzülmesin.

3 yorum:

hiro dedi ki...

O seçimleri direk federasyon yapmıyo zaten.Kulüplerle anlaşmalı olarak oluşturuyolar kadroyu.Ayrıca trabzonda olması niye canını sıktı bu kadar?Merak etme Trabzon insanı Ömer Onan gibi adamı ıslıklamaz.Götünden uydurupta burdan laf sokma TRabzona

nusr@emre dedi ki...

hayret hiro kardeş! olumsuz eleştirin yayınlanmış!!!

emir dedi ki...

salı günü banvit ve ksk nin maçı avrupa maçı olduğu için kulüpler istemedi oyuncularının çağrılmasını