Perşembe, Ocak 5

Siz ne işe yararsınız?

58.maddenin değiştirilmesini istemiyoruz demek bu kadar zor mu? Sayenizde dünyanın en sahte giderini yapanlar -ki ironik biçimde bunlardan biri hakkında ayet belledikleri iddianamede ortaya atılan iddialar doğruysa teneke dedikleri kupa Bursa'ya gidecek- kahraman ve temiz ligçi oldu. Evet sizin susmanız sayesinde oldu, bu suskunluk da onları cesaretlendirirken bizim mahcubiyetimizin artmasına üstümüzdeki lincin ağırlaşmasına neden oldu. Öyle ki, devletin kanalındaki animasyonda bile açıkça Fenerbahçe Spor Kulübü küçük düşürülürken siz sustunuz. Bugün kademelendirmeden, suçta ve cezada kanunilikten ve savunmaların alınmasından da utanmadan bahsettiler. Bahsederken utanmamalarının tek sebebi sizsiniz. Sizin bu tavırsızlığınız, sünepeliğiniz, genel kurullarda salya sümük ağlamalarınız, kulübün geçtiği bu tarihi süreçte hiçbir konuda zerre sorumluluk almamanız, aman birileriyle papaz olmayalım, aman ihaleler gitmesinciliğiniz. Tarihinin en büyük kaosunu yaşıyan bu kulübün lokomotif şubesinin bütün yükü teknik direktörünün omuzlarında. 2 tane daha kötü sonuçtan sonra Samandıra'ya akmayı bilirsiniz ama dimi? Size ne yapıyorsunuz peki? Siz ise kendi işlerinizle meşgul oldunuz, holdinglerinizi yönetmeye devam ettiniz. Konuştuğunuz zaman da bizi utandırmaktan başka hiçbirşey yapmadınız. Ulan bir kere de hesap yapmadan, sadece Fenerbahçeli olduğunuz için güzel birşey söyleyin be.
***
Yahu hapisteki adam, 60 yaşında, itibar yerlerde, kamuoyundaki ve türk sporundaki algısı yerlerde adam 58.madde değişmesin, suçsuzuz diyor, siz çıkıp tek kelime edemiyorsunuz. Aziz Yıldırım olmasını geçiyorum, lan adamın özgürlüğü gitti. 100 küsur yıl ile yargılanıyordu, üstelik kamuoyu gündemini meşgul eden benzer tipteki davalara bakarsak tutukluluk halinin devamı daha muhtemel gözüküyor, süreç sonunda Fenerbahçe suçlu bulunursa bugüne kadar kandırdığı Fenerbahçe taraftarı da ondan hesap soracak ama adam suçsuzuz, 58.madde değişmesin diyor, bu artık şov olamaz ya, Aziz Yıldırım hapiste çünkü. Özgürlüğü gitti ya ötesi var mı bunun? Dağlara çıktık diye nutuklar atan Lube Ayar gibi değil lan, adam istediği zaman sokağa çıkamıyor ha-pis-te çünkü. Ama siz suya sabuna dokunmadığınız gibi, dokunduğunuz zaman da sıçıp sıvıyorsunuz. Ya artık lütfen biraz karakterli olun ya, küme düşsek ne olur ya, ne yazar amına koyim? Şu duruma düştükten sonra, Kulüpler Birliği toplantısından önce atıp tutanların toplantıdan sonra birlik mesajı verdiği yerde, 58.madde için kıvırdığı ortamda, bu tavırların prim gördüğü ortamda sen susuyorsun, taraftarını mahçup ediyorsun. Yazıklar olsun, başka da söyleyecek birşey bulamıyorum. ,
***
Değiştirilecek 58.madde ile, decoder satamazsınız tehditleriyle ligde kalacağımıza senelerce alt liglerde oynayalım razıyım.

Hiç yorum yok: