Salı, Mart 13

Oylar Mustafa'ya / Çare Özdemir




Adamla daha ilk tanışma anımzıda Avrupa için hazırlık yapıyordu. Fotoğrafta vuvuzelayı üfleyen. Bizim ofise geldi, çalışmaya başlayacaktı. Ben de papazlardan biri olarak sorguya çektim, ne ayak bu diye. Tanışma, muhabbet çok güzel gidiyordu, tam ısınırken dedi ki "Dünya Kupası başlayınca ben gidiyorum zaten". Ulan geleli 20 dakika olmuş, ben yıllık izin 11 aydır bekliyorum adam 1 ayda gidiyor. Ayar oldum haliyle. Ama sonra hak verdim. Kendisi tam proje adamıymış. Bu seyahati hazırlamış, planlamış. Niyet edene Allah yolunu açıyor tabi. Gitti.

Dünya Kupası zamanı, Avrupa'yı gezdi. Afrika'nın nabızını Avrupa'dan tuttu. Yazısını yazdı, fotoğrafını çekti. Bize anılarını anlattı. Slovenya'da gece yarısı tren garında olanların sonu halla muallak geriçi.

Bunların hepsini öğrenci haliyle yaptı. Adam proje adamı, yapıyor işte. Çanakkale'den çıkmış, imkanı doğrultusunda geziyor. Bzi de arkasından bakıyoruz.

Şimdi yeni bir proje/yarışma bulmuş. Arjantin'i kovalıyor. Üstelik Arjantin ikimizin ortak hayali olmuş. Bir yarışmaya girdi, kazanırsa hayallerin ülkesine gidecek. Sizden ricam, girin oyunuzu basın. Adam Arjantin'e gitsin. Biz gidemiyoruz, bari o gitsin.

Buraya iki foto atar, 3 yazı yazar biz de nasipleniriz. Bana da atkı-forma getirecek ama onun sizinle alakası yok.

Oy verin, bir garibi sevindirin.

Oy için tıks

Ayrıntılar için tıks

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Büyük yüreksin 48. Eyvallah. Atkıyı da formayı da geldi bil.

"Ben de papazlardan biri olarak..."

Bu cümleyi bir ara masaya yatıralım :)

17.

Sinan Yılmaz dedi ki...

Mustafa için canımız feda :) Fakat bu dalgametre bir sürü onay içeriyor Mustafa'yı tanımayan adam amaaan ne uğraşacağım bunlarla deyip oy vermeden çıkar şuna bir kolaylık bulun