Cuma, Ocak 9

Şimşek Gibi


Bir anda bomba gibi düştü haber. Yusuf'u TS bayrağını öperken görecekken, bır anda Beşiktaşlı oldu.Hayırlı uğurlu olsun.
Şimdi herkes bundan bahsediyor. Uzun uzun yazmaya gerek yok. Zaten diyecek birşey de yok. Kulüpler anlaşmış, bize laf düşmez.Zaten mesele burada kopuyor. Yusuf, transferi için "benim dışımda gelişen bir olay" dedi. Yusuf'a laf düşmezken bize nasıl düşsün.
Madem böyle bir durum var on gün önce Olay TV'de konuşan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı nasıl böyle döndü. "Yusuf'un gitmesini istemiyorum, onu Yunanistan'dan aldık getirdik,kaptanlık verdik, o 6 ayda gitmek istiyor."Tepkiliydi o günlerde inceden. Bu sözler onu haklı kılıyordu. Ama Yusuf benden bağımsız diyor. O zaman biri birilerini yiyor.
Ama şu var tabi ki, Aydın Karabulut gibi 20 yaşındaki bir futbolcuyu alıp 33 yaşındaki, gitmek isteyen Yusuf'u vermek çok akıllıca. Tersini yapmak ise aynı derecede bir basiretsizlik.
Sonuçta topa dokunuşu çok farklı olan Yusuf yeniden İstanbul'da. Yine Mustafa Denizli'nin kanatları altında. Akla direk 6 Mayıs 2001 geliyor. Umarım bu sefer 33. haftada kendi sahsında bize gol atmaz Yusuf.
Beşiktaş semtinin eski insanlarının yıllardır bize anlatmaya çalıştığı Yusuf Tunaoğlu benzeri bir topçuyu, başka bir Yusuf'u, Dolmabahçe'de izleme zevkine erişelim. Gerisi boş laf.

Hiç yorum yok: