Pazartesi, Mart 1

Amsterdam-İstanbul

Son iki seneye kadar beraber maçlara gittiğim Berker. 2 senedir yolumuz stadda kesişmiyor. Ama Galatasaray tartışmalarımız hala devam ediyor. Hayatta en çok Galatasaray'ı konuştuğum 2-3 insandan biridir, bir diğeri de askerdedir zaten.

İşte bu konuşmalar esnasında, ki kendisi oldukça şom ağızlıdır, Rijkaard'ı çok eleştirir. Daha önce Hakan Şükür yüzünden 1000 defa birbirimize girdik, şimdi ise Rijkaar için 50 defa olmuştur. Ama tartışmaların en sonunda da "çok seviyorum Rijkaard'i" der, "ben severim de kızarım da" "Bazen yedek kulübesinde görüyorum bu adam hakikaten bizim başımızda mı diye düşünüyorum" sözünün sahibidir. Orhan Aklı, Abdullah Ercanlı yılları beraber tribünde yaşadık. Bu şok halini hemen hemen hepimiz yaşıyoruz zaten.

Biz burada Beşiktaş-Madrid maçlarıyla uğraşırken Berker, Amsterdam tatilindeydi. Amsterdam'da uğradığı yerlerden biri de Ajax'ın Arena Stadı'nda yer alan müzesi ve o müzeden bir kaç fotoğraf.

Fırank Reeykaart, Fırank Reeykaart, oley oley oleyy....

Yukarıda oğul Rijkaard, aşağıda baba Neeskens.

Bu da Hollanda futbolunun kutsal ruhu Johann Cruijff..

Bu kadar güzel kareden sonra, son olarak Galatasaray tarihinin kötü evliliklerinden biri; "like the supporters say oh oh"

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel fotolar. Özellikle üçüncü fotoğraf çok iyi, genç Rijkaard.