Cumartesi, Mart 27

Bursa'da İşler Tatil, İstanbul'da Belediye Çalışıyor



- Aslında Bursaspor taraftarı orayı daha fazla doldurabilirdi ama gerek de yoktu. Sonuçta Olimpiyat Stadı, kimsenin gitmesini istemem, kimse mağdur olsun istemem.

- Sercan Yıldırım çok bencildi, bir forvet için bu kadarı da gerekli mi bilmiyorum. Ama kahraman olmaya çalıştı sanırım. Olamadı. Kaçırdığı her golden sonra Helin Avşar denecekir illa.

- Beşiktaş maçında Marcin Kus'u çok beğendiğimi yazmıştım. Bu maçta da çok iyidi. Gol attığı için demiyorum, sağlam topçu. Polonyalı, 1981 doğumlu.

- Batalla yedek kalmamalı arkadaş. Ha diyeceksin ki, girince ne yaptı, ama maç 2-0 olmuş bile ne yapsın adam?

- İBB takımı diğer maçlardaki gibi yatmadı hayret, Beşiktaş tribünün etkisi diyelim mi?

- Bu arada çok yatmadılar ama tekmeler havada uçtu tabi.

- Bu İBB ile, bu stadyumda biz de oynayacağız.

- Bu Bursaspor ile, üstelik Sami Yen'de biz de oynayacağız.

- 2.golü atan Hasan Ali bize de son saniyede atmıştı. Bu sene 9 maç oynamış, 2 gol atmış. Zirveyi şekillendiriyor 21 yaşındaki bebe. (Bebe diyorum çünkü adam Bozkır çocuğu).

- Büyük takım olmak başka birşey. Dünkü bacak titremeleri ve gereksiz asabiyet İstanbul takımlarında olmazdı.

- Maçın hayal kırklığı bence Ertuğrul Sağlam'dır. Yanlış bir değişiklik bile yapmadı. Hiçbir şeyi değiştirmedi. Beşiktaş maçındaki forvet-stoper değişikliği gibi bir şey bile yapmadı.

- Bursasporluları, forumlarını, gazetelerini falan okuyorum da, yine söylüyorum, büyük kulüp olmak başka birşey. Küçümseme maksatlı değilim, ayrıntılı bir yazı yazarım ileride. Ve evet İstanbullu olmayı seviyorum.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bi' yazar olarak bu kadar genellemelere saplanmanız, yazılarınızın niteliğini düşürebilir. istanbullular ve bursalılar diye bi' ayrım yaptınızda nedense istanbullular büyük, bursalılar küçükler gibi bi' durum yaratmışsınız. bu durum bursalılara haksızlık ve saygısızlık. bursaspor sadece süperligin başarılı bi' takımına üç puan kaybetti ve hala lig de sampiyonluk yarışında en iddialı takım (matematiksel).

kutay dedi ki...

anadolu-istanbul ayrımını yaratan ve konuşan kesim genelde anadolu olduğu için biraz o düşünceye cevap olmuş gibi olabilir. ayrım yapma gibi değil de cevap vermiş gibi düşünün.