Çarşamba, Mart 17

Mavi Gece


-Bu sene ilk defa Şampiyonlar Ligi maçı izlemek için evden çıkıp, kahvelere veya cafelere gidiyoruz. Kaderde bunu da yaşamak varmış. Hayırlısı olsun.

-Telaşla yaptığım iddia kuponunda Chelsea'ye oynadım. Oysa İnter'e 4.5 veriyormuş. Oranlara baksaydım Inter'e oynardım. İddia aynı salaklığı Real Madrid-Milan maçında da yapmıştı. Milan'dan İnter'den bahsediyoruz, dalga geçer gibi 4.5 veya 5.5 oran vermek ne demek. Milan maçını bildik o gece ama dün yattık. Gerçi Sevilla her türlü yatırırdı zaten.

- Maçta en çok Thiago Motta'yı beğendim.

-Bloglarda bu maçı Mourinho-Chelsea ilişkisini kullanmadan yazanları ıslak odunla dövüyorlarmış. Mecbur bir maddeyi buna ayırdım ben de.

- Stanford Bridge'in zemini Konya Atatürk Stadı ile yarışır düzeyde. Saha kennarında da mazgal mı var, her maç aynı tartışma dönüyor muhabbetlerde.

- Lucio çok çirkef adam yahu. Sevemedim yıllardır.

- Zannetti'ye saygı duymamak imkansız gibi bir şey.

-İnter beklediğimden daha atak başladı. Milito-Pandev-Eto üçlüsüyle çıkmak yürek ister.

- Milito, Robert De Niro'ya benzemiyor mu?

- Malouda'nın Chelsea'de oynaması Carrusca'ın Galatasaray'da oynaması gibi birşey. Futbolda bazen anlaşılmaz şeyler olabilir.

- Zhirkov oyundan çıkarken bulunduğumuz yerde alkışlar yükseldi. Meğer birinin doğum günü kutlanıyormuş.

- Seyircisiz maç ne kadar zevksiz oluyorsa, Star spikeri olmayan maç da o kadar zevkli oluyor. Ses kısık, müzik eşliğinde izledik. Gayet güzel oldu ama Maicon'un kaç kardeşi varmış öğrenemedik.

- Materazzi İnter'in Emre Aşık'ı gibi. Oynamadığı maçların galibiyetinde ne kadar çok seviniyor. Misal, Milano derbisi, misal dün.

- İnter taraftarı baya doldurmuş diyeceğim de Şampiyonlar Ligi maçı tabi dolduracak. Maçtan sonra Ancelotti'ye "sallasana sallasana mendilini" demişler midir acaba?

2 yorum:

Sinan Yılmaz dedi ki...

-Bloglarda bu maçı Mourinho-Chelsea ilişkisini kullanmadan yazanları ıslak odunla dövüyorlarmış. Mecbur bir maddeyi buna ayırdım ben de.

Hehe yakışmış :)
Son iki yazıda benden ögeler buluyor gibiyim :)

kutay dedi ki...

@extensor
aklın yolu 1..)