Çarşamba, Mart 10

Sivok


Tam Saha şubat sayısındaki Sivok röportajından:

"Henüz 21 yaşında Sparta Prag'ın kaptanı oldum. Takımın gelmiş geçmiş en genç kaptanıydım. Sanırım o rekor halen kırılmadı. Bu benim hayatta gelebileceğim en üst noktalardaydan biriydi."

"Babam Slavia Prag taraftarı olmasına rağmen ben çocukluktan beri çok büyük bir Sparta Prag taraftarıydım."

"Udinese'ye transferimden önce adım Milan ve Inter ile beraber anıldı. Udinese'den ayrılmadan önce de Milan ve Roma'dan teklifler geldi."

"Burada herkes sıcak ve dost canlısı. Ama özellikle bir isim vermem gerekirse Ekrem Dağ harika bir insan."

"Önceden yılda en az 4-5 gol atıyordum. Ama Beşiktaş'a geldiğimden beri gol sıkıntısı yaşıyorum. Bu sezon daha gol bile atamadım" (Not: Sivok bu röportajdan sonra biri Galatasaray olmak üzere 2 gol attı)

"Necip Uysal müthiş yetenekli bir futbolcu. En başta kendi oyun karakteri var."

"Türkiye'de karşımda en çok zorlandığım forvet Milan Baros. Kendisini zaten 15 yaşından beri takdir ediyorum ve o zamandan beri birçok kez hem yan yana hem de karşılıklı olarak oynadık."

"Slovakların bizi geçtiğini söylemek pek doğru olmaz. Normalde biz her açıdan Slovaklar'dan daha üstteyiz."

"Dünya Kupası'nda favori kim olur bilmiyorum ama ben İngilizler'i destekleyeceğim. İngilizler'in uluslararası şampiyonalarda yaşadığı başarısızlıklar bence onları biraz sempatik hale getiriyor."

"Türkiye'de unutamayacağım iki anı var. İlki geçen sezon Uefa Kupası ön elemesinde oynadığımız S.Brijeg maçı öncesi soyunma odasından çıkarken taraftarların çıkardığı uğultu. O duyguyu hissetmek gerçekten çok acayip bir şeydi. İkincisi ise Zapo ile birlikte BJK'a transfer olduktan sonra havalimanındaki karşılama anı."

Hiç yorum yok: