Salı, Ekim 26

Şampiyon Merve


Biraz şımardım. Sakarya Türk Telekom takımının bisikletçisi Merve Demircioğlu, Alanya'da Türkiye Şampiyonu olmuş; bunu da bana mail yoluyla ulaştırdıkları basın bildirisiyle haber vermişler. Sesimizi duyurduğumuz tek yer olan bu blogdan, bu sesi de duyurmak lazım diye düşünüyorum. Zaten bisikleti seviyoruz, bisikletçiyi seviyoruz. Daha fazla ilgilenenler şuraya tıklayabilir. Sporun ve sporcunun dostu bir blog olarak gururla sunarız;

"Sakarya Türk Telekom Spor Kulübü sporcusu Merve Demircioğlu, Alanya’da yapılan kulüplerarası puanlı yol yarışında Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom’un yetiştirdiği sporcular, her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor. Son olarak Sakarya Türk Telekom Kulübü sporcularından Merve Demircioğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) Kulüpler arası Puanlı (KAP) Yol Bisikleti Yarışları'nın Genç Bayanlar kategorisinde birinci oldu.

1994 doğumlu Merve Demircioğlu, 13 yaşından beri bisiklet sporu ile ilgileniyor. Spora başladığı ilk günlerden itibaren çalışmalarını Sakarya Türk Telekom Spor Kulübü’ne bağlı olarak sürdüren Merve’nin kariyerinde iki yıl üstüste Türkiye birinciliği bulunuyor.

Türk Telekom Spor Kulüpleri’nde 22 branşta 28 bin genç sporcu yetişti
Geliştirdiği ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yaşamına değer katan Türk Telekom, “Türkiye’ye Değer” çatı markası altında 5.438 sporcusu, 41 spor kulübüyle ülkemizde sporun gelişmesine katkıda bulunuyor.

Gençlerin çevreleriyle iletişim becerilerini geliştirmede sporun büyük etkisi olduğuna inanan Türk Telekom, geçtiğimiz 10 yılda 41 ilde sporun alt yapısına yaptığı yatırımlarla, basketboldan eskrime, badmingtondan, kayak ve tenise 22 branşta 28 bin genç sporcunun yetişmesini sağladı. 22 farklı branşta eğitim veren Türk Telekom Spor Okulları’ndan yetişen sporcular, ulusal ve uluslararası müsabakalarda 10’dan fazla branşta derece aldı ve birçok kez milli takım kadrolarına davet edildi. "

Hiç yorum yok: