Cumartesi, Ekim 23

Zirvede Gol Yok


Arjantin Apertura'nın ilk 2 sırasında yer alan Velez ve Estudiantes dün karşı karşıya geldi. İki takım da ligin en az gol yiyen takımlarından. Estudiantes 12 maçta 4 gol yedi. Velez ise 12 maçta 6 gol yerken 7 maçtır rakiplerini 0'da tutuyor. (Dün deplasmanda oynayan Estudiantes, iç sahada henüz gol yemedi).

Haliyle bu maçın 0-0 sona ermesi kimseyi şaşırtmadı. Fakat berabere bitmesi ve zirvedeki 2 takımın ikişer puan bırakması lige heyacan getirdi.

3.sırada yer alan Arsenal Sarandi ise kendi sahasında Godoy Cruz'a mağlup oldu. Godoy Cruz'a deplasman takımı diyebiliriz, bu sezon henüz deplasmanda yenilmedi. 12 maçta attığı 23 golle ligin en golcü takımı. Yediği 14 gol de ligin ortalamasının üzerinde. Yani Godoy Cruz değişik bir takım ve dün Arsenal'e taktığı çelmeyle rakibinin zirveye yaklaşmasına engel oldu.

Ligin ilk 3 sırasında; Estudiantes(27p), Velez(24p) ve Arsenal Sarandi(23p) var. Godoy Cruz 4.sırada ama 18 puanlı 3 takım Newell's, Lanus, San Lorenzo takipteler. Bu takımların bu hafta alacağı 3 puan zirveye yaklaşmalarını sağlayacak ki ben Newell's Old Boys'un ligi daha üst sıralarda bitireceğini düşünüyorum.

Arjantin Ligi'ni de televizyondan izlemek istiyoruz. Geçen sene güzel oluyordu Ntv Spor'da, bu sene mahrum kaldık. Yetkililer göreve...

Hiç yorum yok: