Pazartesi, Mayıs 10

Şampiyonluk Giderken


Estudiantes kendi sahasında önemli bir maça çıktı. Rakip Rosario Central'ı yenerse liderliğine devam edecekti. Yenemedi. Arjantin'de kendini bulan ve milli takıma yeniden göz kırpan, takımın en önemli ismi Juan Sebastian Veron maçın 31.dakikasında kırmızı kart gördü. Maç ondan sonra yavaşladı, 0-0 sona erdi.

Estudiantes puan kaybedince, yeni lider Independiente'yi kendi sahasında 4-3 yenen A.Juniors oldu. Bu maç da enteresandır. A.Juniors 27.dakikada öne geçiyor, bir dakika sonra rakip beraberliği sağlıyor. 67.dakikada skor tabelasında 1-3 yazıyor. A.Juniors için rüyanın sonu gibi.

Ne oluyorsa 74.dakikadan sonra oluyor. Bu dakikada skor 2-3 oluyor. 89'da beraberlik, 90'da galibiyet geliyor. A.Juniors liderliğe yükseliyor.

Haftaya iki takım da deplasmanda. A.Juniors Huracan ile karşılaşıyor. Estudiantes'in rakibi ise Clasura'da iç sahada henüz hiç yenilmeyen Colon. Estudiantes şampiyonluğu kaybederse kırılma anı Veron'un sahayı terkediş anı olacaktır.

1 yorum:

il Capitano dedi ki...

NTVSpor maçı veriyordu,hatta diğer maçlarda da gol olduğunda bağlantı yapıldı ki muhteşemdi :) FB-Eskişehirspor maçını izlemedim ama aynı anda oynanan Bursa-Kayseri maçından bağlantı yapılmadıysa yazık diyorum,Arjantin kadar olamamışız.

Veron'un kırmızısı sonuna kadar haklıydı direk dirsek attı.Haftaya da oynamayacağı için Estudientes zor alır Colon'dan maçı.A.Juniors maçına da diyecek bi şey yok izleyenler doymuştur :)