Pazartesi, Mayıs 3

Şampiyon Kupasını Aldı


- Önce maç öncesinden başlayalım. K.Karabükspor bu maçın öncesinde şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı. Niye maç öncesinde kaldırdılar anlamadım. Keşke sonunda yapılsaydı. Gerçi sonunda da güzel görüntiler vardı.

- Karabükspor tribünleri dolu ama sessizdi. Çok da öneml değil. Bütün sezon iyi bir ambiyans oluşturdular. Onlar da artık sermişler. Hakları. Arada eğlendiler de.

- 78.dakikada havai fişekler patlatıldı, güzel görüntüler. Şampiyonluk güzel şey, Allah bize de nasip etsin.

- Karabükspor'un iki golünü Yasin ve Emenike attı. İkisi de gol krallığı için çekişiyor. O yüzden Emenike biraz bencil de davrandı aslında.

- Emenike, seneye çok renkli görüntülere, pozlara sebep olacak. Bugün golden sonra gitti, sahanın kenarındaki KARABÜK yazısını yeniden yazdı. Sevgisini gösterdi. Yeni Amokachi geliyor.

- Yasin'in attığı gol, geçen sezon Bayern Münih maçında Grafite'nin attığı gole benziyor. Hafif.

- Karabükspor, bugün aldığı 3 puanla, 2001-2002 sezonundan beri tek lig olarak oynanan bu ligde puan rekoru kırdı. Ayrıntılı bir yazı hafta içi yazabilirim umarım.

- Bu maçı Türkiye'de kaç kişi izlemiştir acaba?

- Karabükspor'un başarısı herkese ders olmalı. En çok da bu akşam karşılaştığı Boluspor'a.

- Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Ejder Yapıcı, Samet Çavuş

Kardemir Karabükspor: Bülent Ataman, Engin, Ömer, Şenol(Dk. 85 Burak), Bülent Bal, Yasin, Wasswa, Emenike, Sertan ( Dk. 65 Ferdi), Muhammed, Hakan (Dk. 79 Birol)

Boluspor: Emrah, Erhan, Ömer, NDuka, Evren, Erdem, İbrahim (Dk. 37 Güneş Can), Fatih, Gilman Lika, Zafer, Lokman (Dk. 60 Mehmet)

Goller: Dk. 32 Emenike, Dk. 34 Yasin, Dk. 46 Muhammed (Kendi kalesine)

Sarı kart: Dk. 62 Hakan

2 yorum:

muyek dedi ki...

Seneye bank asya maclari d-smartta mi olucak acaba gene ? Youtube da haftalik ozetler paylasiliyor mu acaba , d-smart yuzunden izleyemiyoruz.

kutay dedi ki...

seneye 1.lig maçları trt'de.. özetler hakkında pek bilgim yok..