Pazar, Mayıs 2

Buca Gol Gol Gol Şampiyonluk Gidiyor


- Yıllardır görmediğimiz konfetileri Rize'de gördük. Maç 2 sefer durdu, oyunun temposu azaldı ama görsel olarak güzeldi. Bize de nostalji oldu.

- Rizespor taraftarı yine az ama ateşliydi. Tezahürat pek yoktu ama fazla uğultu çıkardılar.

- Bucaspor taraftarının sesi bir deplasman takımına göre oldukça iyidi. Bir ara maçı Buca'da sandım. Stadyumlar da benziyor zaten.

- Bu maç Riberio'nun Rize'deki son maçıydı. Yeni sezonda 1.Lig'de oynaması mümkün değil (Kural değişmezse tabi).

- Adanaspor'un gol yemesi Bucaspor için beraberliği yeterli kıldı. Ama Rizespor için yeterli değildi çünkü Karşıyaka karşısında Hacettepe de berabereydi. 2 farklı maç izledik bu nedenle. Liglerin bu haftalarını seviyorum.

- Bir spiker bütün maç boyunca Rizespor kalecisine Bucaspor'un kalecisinin ismiyle hitap eder mi? Sabri Ugan yapıyor bunu.

- Bucaspor sakatlık ve cezalar dışında ilk defa ileri ikilideki Batdal ve Yunus ikilisini bozdu. Bu da gol yollarındaki etkiyi azalttı.

- Yukardaki fotoğraftaki Bucasporlu Mehmet Polat. Galatasaraylı arkadaşlar iyi hatırlar.

- Diakhate 2 senedir Türkiye'de. Geçen sezon Sakaryaspor ile küme düştü. Bu sene Ç.Rizespor ile düşmek üzere.

- Bucaspor'un savunmasında görev yapan Veli Kızılkaya'ı beğendim.

- Bucasporlu futbolcular, taraftarlarına gitti maç sonunda. O esnada Adanaspor'un gol haberi geldi. Üzücü bir durumdu. Yine de ikili averjda Bucaspor önde. Son hafta kazanırsa gerisi mühim olmayacak.

- Ç.Rizespor için ise daha fena. Hacettepe ile aynı puandalar ve ipler Ankara ekibinin elinde.

- Bucaspor 4 haftadır maç kazanamadı ve büyük avantajını kaybetti. Final haftası oynamak zor iş. Buca Arena'da gerginlik had safhada olacak. Şahsen Bucaspor'un kazanmasını istiyorum. Adanaspor Play-Off'a kalırsa oradan da çıkar ama Bucaspor Play-Off'tan çıkamaz gibi gözüküyor. Bakalım neler olacak?

- Stat: Yeni Rize Şehir

Hakemler: Serkan Çınar, Nihat Mızrak, Sedat Etik

Çaykur Rizespor: Zafer, Hasan Yiğit(Dk. 57 Mehmet Sedef), Murat Ceylan, Ulaş, Ersin, Hasan Üçüncü, Diakhate (Dk. 87 Mustafa), Engin, Mithat (Dk. 76 Çağrı), Kenan, Riberio

Bucaspor: Atilla, İzzet, Mehmet Polat, Veli, Serkan, Yılmaz, Bekir (Dk. 85 Yakup), Zafer (Dk. 75 Onur), Sercan (Dk. 90 Yunus), Mehmet Battal, Erkan

Sarı kartlar: Dk. 17 Diakhate, Dk. 90 Mehmet Polat

Hiç yorum yok: